Ville Ulasen uusi seura on konkurssin partaalla: ”Nyt on viimeinen mahdollisuus pelastaa RoPS”

Seura tarvitsee sata tuhatta euroa nopealla aikataululla.

Musan Salaman päävalmentajana toiminut Ville Ulanen siirtyi Rovaniemen Palloseuran edustusjoukkueen ohjaksiin, mutta nyt seura tiedottaa äärimmäisen vaikeasta tilanteestaan.

23.11. 22:21

Rovaniemi

RoPS julkisti keskiviikkona ”rovaniemeläisen jalkapallon ystäville” suunnatun avoimen kirjeen, jossa se kertoo vaikeasta tilanteestaan.

”Rovaniemen Palloseura on tällä hetkellä yli 70-vuotisen historiansa tiukimmassa tilanteessa. Seuran konkurssin välttämiseksi ja toiminnan jatkon turvaamiseksi tarvitaan nopeita toimia. Nyt on viimeinen mahdollisuus pelastaa RoPS”, toiminnanjohtaja Jari Näsmanin allekirjoittamassa kirjeessä todetaan.

RoPS kertoo tarvitsevansa 2. joulukuuta mennessä 100 000 euroa päästäkseen konkurssiuhan yli.

RoPSin mukaan ”seuran rahankäyttöön liittyvien epäselvyyksien vuoksi luottamus johtokunnan ja seuran puheenjohtajan välillä on menetetty”.

”Tästä syystä puheenjohtaja on jättäytynyt pois johtokunnan työskentelystä. Johtokunta on myös päättänyt tehdä asiassa tutkintapyynnön, jotta epäilyt mahdollisista väärinkäytöksistä tulevat asianmukaisesti selvitetyiksi.”

RoPSin puheenjohtajana on ollut Risto Niva. RoPS oli vielä 2018 miesten liigassa hopealla, mutta tahkosi päättyneellä kaudella Kakkosta. Myös seuran naiset pelaavat Kakkosta.

Lokakuussa RoPS nimesi MuSasta tutun porilaisen Ville Ulasen edustusjoukkueen uudeksi päävalmentajaksi.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut