Jalkapallon valinnut Helmiina Luoma hälytettiin takaisin – Jyväskylässä syntyi heti maali, mutta MuSa hävisi silti

Tappio on toinen peräkkäinen Musan Salamalle.

Musan Salamaa kaksi edellistä kautta edustanut Helmiina Luoma kuvattuna Kampuksen Dynamon Alina Niemisen kanssa viime kaudella.

19.11. 21:00

Naisten futsal-liigan mestarisuosikki MuSa on hävinnyt jo kaksi ottelua putkeen.

Kautensa neljällä voitolla aloittanut porilaisjoukkue taipui ensin Ylöjärven Ilvekselle marraskuun alussa maalein 2–3 ja nyt lauantaina Kampuksen Dynamolle 1–2.

Jyväskylässä pelattu peli oli siitä erikoinen, että kotijoukkueen kokoonpanossa oli 12 kenttäpelaajaa, kun taas porilaisten määrä oli viisi.

MuSan vaihtopenkillä oli siis vain yksi pelaaja, joka hänkään ei tosin kuulu tämän kauden vakiokalustoon: Helmiina Luoma, joka teki syyskuussa päätöksen, että keskittyy jatkossa jalkapalloon, jota pelaa MuSan riveissä naisten Kakkosessa.

Luoma oli nyt hälytetty Jyväskylään paikkaamaan MuSan pelaajavajetta, ja hälytys oli sikäli onnistunut, että Luoma onnistui iskemään ottelun avausmaalin 22. peliminuutilla.

KaDy teki kuitenkin pari osumaa sen jälkeen, ja MuSa joutui lähtemään tyhjin käsin kotiin. Samalla KaDy kiilasi MuSan yläpuolelle sarjataulukossa. Liigaa johtaa Ylöjärven Ilves (19 pistettä), kun KaDyn saldo on 14 pistettä ja MuSan 13 pistettä.

MuSan seuraava koitos on vierasottelu Pirkkalan Jalkapalloklubia vastaan keskiviikkona. Peli alkaa vasta iltakahdeksalta.

PJK on sarjataulukossa yhdeksäntenä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut