Karhuille kolmas peräkkäinen häviö – SalBa nousi Divarin kärkipaikalle

Karhut hävisi Kooveelle, SalBa voitti Josban.

Tuukka Haudanlampi (sininen paita) keräsi kaksi syöttöpistettä lauantain ottelussa. Arkistokuva.

19.11. 19:56

Karhujen hyvä alku salibandyn miesten Divarissa on ajautunut sivuraiteille, sillä joukkue kärsi jo kolmannen peräkkäisen häviönsä lauantaina.

Porilaiset vierailivat Tampereella Kooveen vieraana ja taipuivat maalein 6–9 (1–3, 2–4, 3–2). Koovee on 14 joukkueen Divarin sarjataulukossa 11:s, Karhut neljäs.

Karhujen tehokkaimmat pelaajat olivat Tuomas Huhtala (2+1) ja Juho Myllyharju (2+1), mutta tamperelaiset olivat vielä tehokkaampia ja ottivat porilaisista niskalenkin ottelun puolenvälin jälkeen.

Lopussa Karhut väänsi vielä kaksi osumaa ilman maalivahtia ja sai pientä kiriä aikaan, mutta pisteet jäivät kotijoukkueen kaukaloon.

Raumallakin pisteet jäivät kotikaukaloon, sillä SalBa kykeni kaatamaan joensuulaisen Josban maalein 3–2 (0–2, 2–0, 1–0).

Voitto tiesi sitä, että SalBa kiipesi Divarin sarjataulukon paalupaikalle tasapisteisiin M-Teamin ja LNM:n kanssa. Eroa Karhuihin on kolme pistettä.

Divarin pistepörssissä paras satakuntalainen on ollut Karhujen Tomi Jerkku, joka on kerännyt 11 ottelussa tehopisteet 15+14=29. Se riittää pörssissä kolmanteen sijaan.

Karhujen seuraava peli on sunnuntaina, kun Poriin saapuu Josba. SalBa pääsee puolestaan kaukaloon seuraavan kerran ensi lauantaina, jolloin on raumalaisten vuoro ottaa mittaa Kooveesta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut