Begin To Trust ravasi yllätysvoiton Toto65:ssä

Toto65 palautti oikein veikanneille ihan mukavan potin.

Tino Keväänrannan ohjastaman 11-vuotiaan Begin To Trustin voitto yllätti Toto65-pelaajat.

14.11. 20:56

Pori

Maanantaina ravattiin yhteiset Toto65-ravit Lappeenrannan ja Porin raveissa.

Porin ravien yllätys nähtiin Toto65:n kakkoskohteessa, minkä voitti Tino Keväänrannan ohjastama Begin To Trust.

11-vuotias nokialaisruuna tykitti auton takaa pitävälle piikkipaikalle ja avasi puolikkaan 12-vauhdilla. 13-aikaisella päätöspuolikkaalla Begin To Trust pakeni varmaan vuoden avaus- ja uran kahdeksanteen voittoon uudella ennätysajalla 1.14,2a/1609 metriä. Voittajakerroin oli 19,42 ja sitä oli Toto65:ssä pelattu 5 prosenttia.

Lähdön suosikki Olli Koivusen käskyttämä Anna K.Garden jäi sisäradan lähtöpaikalta pitävään pussiin eikä ehtinyt toista sijaa paremmaksi.

Toto65 palautti oikein veikanneille 533 euroa, kun Begin To Trustin lisäksi voittajia olivat Lemmy Model, Milrid, Janis Joplin Boko, It's Raining Men ja Gliding Star.

Ravit alkoivat Koivusen tallin juhliessa. Avauslähdön ykkönen oli Harri Koivusen ohjastama Ainon Aaria ja toisen lähdön Olli Koivusen käskyttämä Backgammon Garden.

Molemmat voittajat ovat Harrin valmentamia. 6-vuotias lohjalaistamma Ainon Aarialle voitto oli uran kolmas ja 3-vuotiaalle raumalaisori Backgammonille toinen.

Illan ylivoimaisin esitys nähtiin neljännessä lähdössä, minkä voitti Antti Teivaisen ohjastama Mitori.

6-vuotias vihtiläisruuna otti lähdön komennon lähtöauton irrottua, minkä jälkeen kanssakilpailijat jäivät kamppailemaan muista totosijoista.

Mitorin kuudes peräkkäinen voitto tuli kilometriajalla 1.27,4a/2609 metriä. Kolmas lähdössä oli kotiradalla ravannut Jouni Miettisen valmentama Viesmanni.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut