Verstappen kommentoi erikoista käytöstään, talli­kaveri ihmetteli selitystä

Red Bull -kuljettajien välillä kiehahti Brasilian F1-osakilpailussa.

Max Verstappen ja Sergio Perez ajoivat maaliin peräkkäisillä sijoilla Brasilian osakilpailussa.

14.11. 14:59

Formula 1 -kauden toiseksi viimeinen osakilpailu tarjosi paljon tapahtumia, yllättävän kaksoisvoiton ja runsaasti puhetta mestaritalli Red Bullista ja etenkin sen ykköskuljettajasta Max Verstappenista, joka joutui selittämään käytöstään kisan jälkeen.

Mercedes otti yllättäen Brasilian gp:ssä kaksoisvoiton, kun George Russell ajoi voittoon ennen Lewis Hamiltonia.

Verstappen oli kisassa vasta kuudes ennen tallikaveriaan Sergio Pereziä. Toisen maailmanmestaruutensa jo aikaa sitten varmistaneen Verstappenin oli määrä päästää MM-sarjan kakkospaikasta taisteleva Perez ohitseen viimeisellä kierroksella, mutta hollantilainen ei tallimääräystä totellut.

Verstappen kommentoi asiaa kisan jälkeen.

”Minulla on syyni tuohon. Puhuimme juuri tuosta, ja mielestäni oli parempi, että vihdoin puhuimme tuosta ja siirryimme eteenpäin”, Verstappen sanoi Motorsportin mukaan.

Perez on nyt tasapisteissä Ferrarin Charles Leclercin kanssa MM-sarjan kakkospaikalla. Kauden viimeinen kisa ajetaan ensi sunnuntaina Abu Dhabissa, ja Verstappen lupaa auttaa tallikaveriaan.

”Ei tämä ole maailmanloppu. Kyse on siitä, kumpi sijoittuu paremmin. Jos hän tarvitsee apuani, hän saa sitä.”

Perez oli todella tuohtunut tallikaverinsa käytöksestä ja totesi jo kisan lopussa, tiimiradioon: ”Kiitos vain tästä. Nyt tiedämme, kuka hän on.”

Ajatukset eivät olleet juuri muuttuneet kisan jälkeen annettuihin haastatteluihin mennessä. Perezillä ei ollut ”mitään aavistusta” syistä, joihin Verstappen viittasi.

Meksikolaiskuljettaja muistutti viime kauden päätöskisasta, jossa hän jarrutteli Lewis Hamiltonin menoa ja mahdollisti Verstappenin nousun maailmanmestariksi. Verstappen on itsekin korostanut Perezin merkitystä mestaruudessa.

”Kaiken sen jälkeen, mitä olen tehnyt hänen hyväkseen, tämä on pienoinen pettymys. Olen todella yllättynyt.”

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut