Porin Pyrinnön nuorille mukavasti mitaleita sulkapallon kansallisissa kisoissa Kaarinassa

PoPyn sai mitaleita monella eri tasolla.

Tommi Ruoho eteni loppuotteluun asti valioluokassa, mutta finaalissa tuli tappio.

7.11. 17:03

Kaarinan palloiluhallissa pelattiin kansalliset kilpailut, joissa menestystä tuli myös Porin Pyrinnon nuorille.

Valioluokassa PoPyn Tommi Ruoho eteni loppuotteluun asti ilman erätappioita, mutta finaalissa Juuso Kuoppala (AK) oli parempi pistein 21–14, 21–11. Ruoholle siis hopeaa.

”Tuli liikaa matalia nostoja, joissa oli huono kaari. Sitä kautta Kuoppala pääsi hallitsemaan. Enemmän olisi pitänyt pelata etukentän kautta, niin olisi saanut hyökkäyspaikkoja ja itse vietyä peliä” Ruoho analysoi PoPyn tiedotteessa.

A-luokan sekanelinpelissä PoPyn juniorit Antti Kivioja ja Silja Uusi-Salava tulivat toiseksi. Luokan voittivat Tapio Turunen ja Maria Mattila (Clear/ParBa) pistein 21–19, 21–13.

Miesten nelinpelissä Kivioja ja Anton Blomqvist (ParBa) sijoittuivat hopealle.

”Liikaa virheitä, varsinkin kolmannessa erässä tuli epäpuhtaita osumia. Näkyvyys hallissa ei ollut paras mahdollinen” Kivioja kertasi.

Myös Uusi-Salavalle jaettiin kilpailussa toinen hopea, kun naisten nelinpeli Raisa Kaupin (Eve) kanssa päättyi toiselle sijalle.

PoPyn juniorien hyvää menestystä täydensivät miesten B-luokassa Arttu Vainio hopeamitalillaan ja naisten sarjassa Chonticha Kiatkhunthod voittamalla kultaa C-luokassa.

Minttu Ruotsalainen sai kultaa tyttöjen alle 17-vuotiaden ja hopeaa sekanelinpelin alle 15-vuotiaiden kisoissa. Poikien nelinpelin alle 15-vuotiaiden hopeamitalit menivät puolestaan Peetu Kivistölle ja Jere Puhakalle. Kivistölle lisäksi toinenkin hopea poikien alle 11-vuotiaiden kaksinpelistä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut