Suosikit juhlivat Porin raveissa

Olli Koivusen ohjastama Precious Rock voitti Toto5-pelin kolmannen kohteen. Voitto oli ylivoimaisesti Porin ajajaliigaa johtavalle Koivuselle jo vuoden 25:s.

4.11. 21:08

Pori

Porin perjantai-illan ravien Toto5-peliin saatiin neljä suosikkia ja yksi yllätys, jonka myötä oikein veikanneet pääsivät 139 euron lunastukseen.

Keulaan ja kukat oli Tapani Salojensaaren resepti suosikin Lex Nicolasin kärryillä Toto5-pelin avauskohteessa. Suunnitelma onnistui täydellisesti, ja seinäjokelaisruuna voitti kuudennen kerran kuluvana vuonna.

”Ruuna lähti auton takaa tosi lujaa ja pääsi helposti piikkipaikalle. Se oli tänään erinomaisen hyvä ja voitti helposti”, ohjastaja totesi.

Lex Nicolasin lisäksi suosikkivoittajia olivat Terno Grönstrandin Vapassi, Olli Koivusen Precious Rock ja Jarmo Saarelan Virkun Vikkelä.

Toto5:n yllätys nähtiin päätöskohteessa, jonka voitti ainoastaan viisi prosenttia pelattu Reijo Irrin ohjastama Vinci Power. Lähdön suursuosikki Speedy Scion juuttui pitävään pussiin ja jäi kolmanneksi.

Ravien avauslähtöön saatiin kaksi voittajaa, kun Vieskeen Apassi ja Glaudia ohittivat tasapäin maaliviivan. Voitto oli Glaudiaa ohjastaneelle Marjukka Mahlamäelle ohjastajauran neljästoista, kun startteja on takana 48. Suurimman osan voitoista Laylalla ohjastaneen porilaisen voittoprosentti on peräti 29,2.

Ennen ravien alkua ajetun ponilähdön voitti Jenny Suomelan käskyttämä Angladas Tyrill. Vuonna 2011 poniohjastajauran 10-vuotiaana aloittanut huittislainen on 11 vuoden aikana kilpaillut ponilähdöissä 253 kertaa, joista voittanut 59.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut