Suurin osa suosikeista arvoituksia Mikkelissä

4.11. 20:49

Mikkelin T75-kierros vaikuttaa erittäin vaikealta. Ainakin neljällä pelisuosikilla on nyt niin paljon epävarmuustekijöitä matkassa mukana, että niitä kuuluu pitää ainakin jonkinlaisina kysymysmerkkeinä.

Kierroksen eniten pelattu hevonen on toisen kohteen Ciiran Tähti. Ciiran Tähti kohtaa tammalähdössä nyt sinänsä oikein sopivan vastuksen, mutta sen ei kuulu olla yli 60-prosenttinen jättisuosikki Mikkelin pyöreällä ja keulapäässä juoksevia hevosia suosivalla radalla.

Ciiran Tähdelle tekisi mieli ottaa enemmänkin varmistuksia, mutta systeemin aisoissa pitämiseksi kavereiksi vain toiseksi todennäköisin voittaja Sanahelinä sekä kierroksen maistuvin jättiyllättäjä, vain prosentilla pelattu Margarida.

Avauskohteen pelisuosikki on aiheesta Citadella Evo. Tamman kyvyt ovat tähän lähtöön luultavasti jopa ylivertaiset, mutta sitten se mutta: Citadella Evo on laukannut valtoimenaan kahteen edelliseen starttiinsa ja viimeksi se ei meinannutkaan Turussa lähteä ravilla. Vaikka kakkoslähtörata suosii Citadella Evoa, niin itse päädyn varmistamaan sen todennäköisesti sisäradoilla hyvät juoksut saavilla hevosilla.

Päätöskohteen Vixeli jatkaa epävarmojen suosikkien sarjaa. Ravilla Vixeli luultavasti voittaisi, mutta neljä laukkaa kahteen viimeiseen kisaan pistää miettimään, että jokohan Vixelin vire on ohi. Periaatteessa sen peliosuus 28 prosenttia on nyt houkuttelevan matala, mutta kahdelta takamatkalta väistämättä tuleva kiertäminen lisää nytkin laukkariskiä. Siis varmistetaan Vixeli.

Neljäs varmistamista vaativa suosikki on liikaa pelattu neljännen kohteen Global Withdrawl. Tässä Consalvo maistuu selvästi parhaiten suosikin tukimerkiksi. Kierroksen ideavarmaksi valitsen kolmannen kohteen Trailblazerin. Ori lienee luokaltaan lähtönsä paras hevonen ja sen voittosumma voisi olla ilman alkukesän ongelmia paljon suurempikin.

Kuudennessa kohteessa ennakoin Bismarck Comeryn säntäävän alussa ulkoradaltaankin keulaan. Siitä ruuna olisi lähdön todennäköisin voittaja. Aika vähän pelattuna Bismarck Comery kelpaa varmaksi.

Margaridan ohella kierroksen mahdollisia jättipommeja voivat olla viidennen kohteen Galileo Am tai Bolt Kronos.

Vihjesysteemi

Toto75

1.lähtö: 2,1,9,13

2. lähtö: 16,6,4

3. lähtö: 7 Trailblazer

4. lähtö: 6,2

5. lähtö: 7,5,1,8,11,12

6. lähtö: 7 Bismarck Comery

7. lähtö: 14,7,6,2,3,1,16.

Systeemin hinta 50,40 euroa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut