Pesäkarhut lainaa jälleen pelaajan Helsinkiin

Feran kasvatti Ella Kuusisto siirtyy jo nyt lainasopimuksella Roihuttariin.

Ella Kuusisto lyö ensi kesänä palloa pääkaupungissa.

4.11. 13:13

Naisten Superpesiksessä pelaava Roihuttaret sai viime kaudella laina-apua Pesäkarhuista, kun Riina Korkiamäki ja Emilia Mattila kävivät auttamassa helsinkiläisjoukkuetta.

Liikenne Pesäkarhujen ja Roihuttarien välillä jatkuu. Pesäkarhut tiedotti, että Ella Kuusisto siirtyy jo nyt lainasopimuksella harjoittelemaan ja pelaamaan Roihuttarien superpesisjoukkueeseen. Lainasopimus kestää talvi- ja kesäkauden 2023.

”Ella on tullut siihen vaiheeseen, että parhaiten hän kehittyy pelaamalla kovatasoisia Superin otteluita. Jos asiat menevät hyvin, kaikki osapuolet voittavat”, pelinjohtaja Jarkko Pokela totesi Pesäkarhujen tiedotteessa.

Roihuttarien puheenjohtaja Minna Koivisto odottaa Kuusistolta sisäpeliapua vaihto- ja kotiutustilanteisiin.

Kuusisto, 19, on Feran kasvatti. Pesäkarhuihin hän siirtyi kaudeksi 2021. Pesäkarhujen edustusjoukkueen kokoonpanossa hän ollut yhdessä superpesisottelussa. Lisäksi hän kävi kesällä 2021 lainalla Mynämäen riveissä.

Nuorten Superpesiksessä Kuusisto pääsi juhlimaan mestaruutta niin Ferassa kuin Pesäkarhuissa. Myös hänen isosiskonsa Heidi edusti urallaan niin Feraa kuin Pesäkarhuja. Porissa hän voitti muun muassa Superpesiksen lyöjäkuningattaruuden.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut