FC Jazzin Arttu Lötjönen lunasti paikkansa maajoukkueessa ja pääsee alle 19-vuotiaiden EM-karsintoihin

Suomi taistelee EM-jatkokarsintapaikasta Kroatiassa marraskuussa.

Arttu Lötjönen kuvattuna vuonna 2020.

1.11. 16:48

FC Jazzin puolustaja Arttu Lötjönen pysyy Suomen alle 19-vuotiaiden miesten maajoukkueen vakiokalustossa, sillä Toejoen Veikkojen kasvatti on nimetty ikäluokan EM-karsintoihin.

Palloliiton tiedotteen mukaan Suomen joukkueessa on kaksi maalivahtia ja 18 kenttäpelaajaa. Lötjönen on nimilistan ainoa satakuntalainen.

Suomen ottelut pelataan Kroatiassa, jossa Minihuuhkajat kohtaa isäntämaan lisäksi Israelin ja Färsaaret. Lohkosta on mahdollisuus edetä jatkokarsintoihin, jotka pelataan keväällä.

Israelin Suomi kohtaa 16. marraskuuta, Kroatian 19. marraskuuta ja Färsaaret 22. marraskuuta. Palloliitto kertoo selvittävänsä mahdollisuutta otteluiden näyttämiseen suorina lähetyksinä.

Lisäksi FC Jazzin astetta nuoremmat lupaukset Eeli Kiiskilä, Emil Väre ja Tomi Väkiparta lähtivät Suomen jalkapallomaajoukkuepolun avaavaan Tähtitarha-tapahtumaan Eerikkilään tämän viikon maanantaina.

Tähtitarhaan valittiin 88 alle 15-vuotiasta suomalaispoikaa, joiden joukossa on myös Rauman Pallo-Iiroja edustava Miska Laaksonen.

Suomen alle 15-vuotiaiden poikien maajoukkue pelaa kolme maaottelua Serbiassa jo marraskuussa, ja kokoonpano valitaan heti torstaina päättyvän Tähtitarha-tapahtuman jälkeen.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut