Pikkuhelmarit kohtaa Ruotsin kahdesti marraskuussa – Helmi Perkaus ja Sofia Määttä mukana kokoonpanossa

Satakuntalaiskasvatit jatkavat alle 19-vuotiaiden maajoukkueessa.

31.10. 21:18

Pikkuhelmarit eli Suomen alle 19-vuotiaiden naisten jalkapallomaajoukkue kohtaa Ruotsin kahdesti marraskuussa, ja kokoonpanossa on satakuntalaisväriä: toppari Helmi Perkaus ja keskikenttäpelaajana tai hyökkääjänä operoiva Sofia Määttä.

Kaksikko edusti joukkuetta myös lokakuun alussa, kun Suomi raivasi tiensä EM-jatkokarsintoihin päihittämällä Skotlannin ja Sveitsin.

EM-paikan tavoittelu jatkuu vasta keväällä, mutta Suomessa pelattavat Ruotsi-ottelut tulevat joukkueen päävalmentajan mukaan tarpeeseen.

”On erittäin hienoa, että saimme sovittua kaksi kovatasoista maaottelua marraskuun ikkunaan. Ruotsi on meille erinomainen vastus”, Pikkuhelmareiden päävalmentaja Arttu Pitkäkangas sanoo Palloliiton tiedotteessa.

Musan Salamasta ponnistanut Perkaus, 17, ja Pallo-Iirojen kasvatti Määttä, 18, kuuluvat kumpikin nykyään Tampereen Ilveksen organisaatioon. Määtälle on kertynyt jo lukuisia pelejä Suomen naisten pääsarjassa eli Kansallisessa liigassa.

Pikkuhelmarien Ruotsi-ottelut pelataan Eerikkilässä 12. ja 14. marraskuuta. Palloliitto näyttää pelit suorina ja selostettuina lähetyksinä Youtube-kanavallaan.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut