Kouvolan T75-kierroksella riittää vaikeusastetta

28.10. 20:11

Viikko sitten Porin T75-kierroksella avauskohteeseen saatiin osumaan alle kymmenen prosenttinen ideavarma. Kouvolan niin ikään etukäteen erittäin vaikean näköisellä kierroksella temppu yritetään toistaa.

Kouvolan avauskohteena kisataan harvoin juostava 4 100 metrin todellinen maratonmatka. Tällä matkalla menestymiseen hevoselta tarvitaan jo erikoisominaisuuksia. Itse näen heinäkuusta saakka voitoitta juosseen Cash Makerin olevan loppumattomilla voimillaan kuin tehty tähän tehtävään. Ruuna ei ole ollut viime kisoissaan aivan terävimmillään, mutta nyt uskon valmentaja Tapio Perttusen virittelevän silmäteränsä huippuvireeseen sen lempitehtävään.

Cash Maker on vasta lähtönsä vitossuosikki peliprosentilla yhdeksän. Itse näen sen mahdollisuudet jopa tuplasti peliosuuttaan suurempina ja Cash Maker onkin oikein maistuva ideavarma.

Vihjeen kirjoitushetkellä kierroksen kaksi pelatuinta hevosta ovat viidennen kohteen Mas Champ ja kuudennen kohteen Kitzune G.G. Kummatkin ovat rankasti ylipelattuja. Mas Champin lähdöstä löytyvät kierroksen parhaat yllättäjäkandidaatit. Etenkin Always Ready, Mr Stahl, Grainfield Aiden ja Amazing Warrior kuuluvat jokaiselle kupongille.

Kuudennessa lähdössä pelaan kokonaan ohi Kitzune G.G:stä. Itse pidän lähdön suosikkina hankalasta lähtöpaikastaan huolimatta hurjavireistä Goodygoodytwoshoesia. Megayllättäjänä otan mukaan myös ykkösradalta herkullisen reissun saavan, huimasti viime aikoina parantaneen Sahara True Liesin.

Suosikkivarmaksi kelpaa jopa alipelatuksi todennäköisesti jäävä kolmannen kohteen Vixeli. Se voittaa ravilla tämän sille oikein sopivan oloisen lähdön. Toisen kohteen paras yllätyshaku on sarjassa parhaiten rahojensa puolesta sisällä oleva Phantom Opera.

Neljäntenä kohteena ajettavalla suomenhevosten maratonmatkalla jonkun neljästä laukkaherkästä suosikista voi olettaa onnistuvan. Lähdön tasoerot ovat suuret. Päätöskohde on puolestaan harvinaisen tasainen Kymenlaakso-ajo. Tähän suosittelen runsasta rastitusta.

Vihjesysteemi

Toto75

1. lähtö: 8 Cash Maker

2. lähtö: 15,13,7

3. lähtö: 3 Vixeli

4. lähtö: 10,9,8,3

5. lähtö: 14,9,10,16,5,15,13

6. lähtö: 11,1

7. lähtö: 9,3,1,7,8.

Systeemin hinta 42 euroa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut