Pori Giants hallitsi naisten keilailun SM-liigaa Mikkelissä: ”Koko viikonlopun keilasin yleisesti ottaen hyvin”

Pori Giants jatkoi väkivahvaa kauttaan. Seura oli paras joukkue lauantaina ja sunnuntaina.

Peppi Konsteri keilasi hyvin koko viikonlopun.

23.10. 18:10

Keilailun naisten SM-liigaviikonloppu saatiin päätökseen Mikkelissä sunnuntaina. SM-liigassa pelaavat kuusi joukkuetta keilasivat toisiaan vastaan kahtena peräkkäisenä päivänä.

Pori Giants jatkoi vahvasti, ollen paras joukkue molempina keilauspäivinä. Giants oli vakuuttava jo lauantaina, mutta varsinkin sunnuntaina kokenut joukkue oli huippuvireessä.

Giants voitti sunnuntaina kaikki ottelunsa ja oli keskiarvoissa mitattuna täysin omaa luokkaansa.

Tuore naisten Euroopan mestari, Giantsia edustava Peppi Konsteri, oli sunnuntaina kierroksen paras pelaaja. Konsteri keilasi viiteen sarjaan vakuuttavan tuloksen 1180, josta keskiarvoksi tulee 236,00.

”Olimme tänään muutoksissa paremmin mukana, eikä tekeminen mennyt ohi kuten lauantaina. Teimme muutokset oikeissa kohdissa ja olimme hyvin kartalla. Suurempia heikkouksia meillä ei tänään ollut. Ratakohtaiset erot olivat myös paljon pienemmät kuin lauantaina”, Konsteri totesi Suomen Keilailuliiton tiedotteessa.

”Lauantain kierros jäi vähän hampaankoloon, sillä keilasin mielestäni paremmin kuin mitä tulos näytti. Nyt tuloskin osui paremmin. Koko viikonlopun keilasin yleisesti ottaen hyvin.”

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut