Cristiano Ronaldo toimi ala-arvoisesti: lähtö alkaa näyttää varmalta

Manchester United otti tärkeän voiton mainiolla esityksellä, mutta se ei näyttänyt Ronaldoa kiinnostavan, kirjoittaa HS:n urheilutoimittaja Jan Vilén kommentissaan.

Cristiano Ronaldon (ylh. oik.) rooli on tällä kaudella monesti ollut seurata ottelua vaihtopenkiltä.

20.10. 13:23

Manchester United on heikkojen ensimmäisten otteluiden jälkeen noussut hätistelemään kärkipään sijoituksia jalkapallon Englannin Valioliigassa, mutta silti eniten huomiota vie tähtipelaaja Cristiano Ronaldon käytös.

Keskiviikkona ManU otti tärkeän voiton, kun se kaatoi sarjakolmosen Tottenhamin vahvan esityksen jälkeen lukemin 2–0. Voiton myötä ManU nousi sarjassa viidenneksi.

Kun kautta on pelattu kymmenen ottelua, on Ronaldo saanut toistaiseksi peliaikaa vain 340 minuuttia, eli vajaan neljän kokonaisen ottelun verran.

Keskiviikkonakin hän katsoi koko ottelun vaihtopenkiltä – ei tosin koko ottelua, sillä hän poistui kentältä, kun ottelun varsinainen peliaika oli umpeutumassa ja erotuomarin lisäaika vielä pelaamatta.

The Athleticin mukaan Ronaldo ei edes vaivautunut jäämään pukukoppiin odottamaan joukkuetovereitaan, vaan poistui stadionilta ennen pelin päättymistä.

Joukkueen jättäminen kesken ottelun on ala-arvoista toimintaa, vaikka pelaaja olisi kuinka turhautunut. Ronaldo saikin sosiaalisessa mediassa runsaasti kritiikkiä toiminnastaan.

ManU:n päävalmentaja Erik ten Hag ei halunnut kommentoida Ronaldon käytöstä vaan puhui mieluummin joukkueensa voitosta.

”Käsittelen tuon asian huomenna (torstaina). Haluan keskittyä joukkueen suoritukseen”, ten Hag sanoi.

”Tämä oli paras joukkuesuoritus tällä kaudella. Kehitys on ollut nähtävissä, mutta viime viikkoina on näkynyt, miten haluamme pelata. Parannamme joka ottelussa.”

Ronaldon on kerrottu haluavan vaihtaa joukkuetta tammikuussa, kun siirto on mahdollinen. Vähäiset peliminuutit ja nähdyn kaltainen käytös vahvistavat käsitystä, että portugalilaisen aika Manchesterissa on käymässä vähiin.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut