Mikko Rantasen hurja tehovire jatkuu – latoi kaksi lähes identtistä maalia

Mikko Rantanen jatkaa pisteiden takomista, Colorado kärsi kotitappion.

20.10. 7:35

Vancouver

Kehnosti kotiottelunsa aloittanut Colorado nousi Winnipegiä vastaan jatkoajalle, joka päättyi kuitenkin pikatahtia vierailija Jetsin voittoon.

Neal Pionkin tulinen lämäri ratkaisi ottelun ajassa 60.31.

Jets ehti johtaa ottelua varsinaisella peliajalla 2–0 ja 3–1.

Avalanchen kahdesta ensimmäisestä maalista vastasi suomalaistähti Mikko Rantanen, joka teki lähes identtiset maalit Jetsin maalivahdin Connor Hellebuyckin nenän edestä. Ensimmäisen syötti Nathan MacKinnon, toisen Bowen Byram.

Rantanen myös syötti Valeri Nitshushkinin 3–3-tasoitusmaalin. Nousiaisten härän saldo neljän ottelun jälkeen on yhdeksän tehopistettä (3+6).

Coloradon kärkihyökkääjät Rantanen, Nitshushkin, MacKinnon ja Artturi Lehkonen ovat tehneet nyt yhteensä 12 maalia. Muista hyökkääjistä Andrew Cogliano ja Ben Meyers ovat osuneet kerran.

Avalanche kertoi ennen peliä, että sen kapteeni Gabriel Landeskog kävi polvileikkauksessa ja on kaukalosta sivussa kolme kuukautta. Viime kauden joukkueesta muilla mailla ovat yli 20 maalia täräyttäneet Nazem Kadri ja Andre Burakovsky, ja hallitsevan mestarin tuloksentekovastuu on nyt aiempaa harvemmilla harteilla.

John Tortorellan Philadelphia kärsi avaustappionsa vieraillessaan Floridassa Panthersin kotiavauksessa. Aleksander Barkov syötti Panthersin kaksi ensimmäistä maalia 4–3-voitossa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut