Björn Borgin poika sai oppi­tunnin Harri Heliövaaralta

Emil Ruusuvuoren nelinpeliurakka päättyi ensimmäisellä kierroksella Tukholman avoimessa tennisturnauksessa.

Harri Heliövaara (takana) ja Lloyd Glasspool ovat pelanneet vahvan kauden yhdessä.

17.10. 21:42

Suomalaisilla nelinpelipareilla oli maanantaina voiton ja tappion päivä miesten Tukholman avoimessa tennisturnauksessa.

Voittoon ensimmäisellä kierroksella ylsivät Suomen Harri Heliövaara ja Britannian Lloyd Glasspool, jotka kukistivat ruotsalaisparin Leo Borg/Simon Freund vakuuttavasti 6–3, 6–2.

Heliövaara ja Glasspool mursivat vastustajansa syötön sekä ensimmäisessä että toisessa erässä kaksi kertaa.

Vastustajaparista Leo Borg on 11-kertaisen grand slam -mestari Björn Borgin poika.

”On vastustajalla ainakin nimekäs isä. Voitto oli meille pääasia, ja se tuli kohtuullisen hyvällä pelillä”, Heliövaara kertoi STT:lle Tukholmassa.

Borg ja Freund ylsivät Tukholman turnauksen pääsarjaan villillä kortilla. Tasoero oli Heliövaaran ja Glasspoolin hyväksi selvä.

”Pysyttiin pelin päällä koko ajan. Siinä mielessä voi olla tyytyväinen, että tehtiin, mitä haluttiin”, Heliövaara kuvaili.

Heliövaara ja Glasspool jännittävät, kantaako kaksikon vire marraskuun puolivälissä Italian Torinossa pelattavaan ATP-finaaliturnaukseen.

”Torino on iso loppuvuoden tavoitteemme. Halutaan kuitenkin pitää keskittyminen nykyhetkessä. Koska kaikkea ei voi kontrolloida, silloin on paras keskittyä olennaiseen.”

Tukholmassa Heliövaara/Glasspool kohtaa seuraavalla kierroksella joko Ruotsin Filip Bergevin ja Kreikan Petros Tsitsipasin tai tšekkiparin Roman Jebavy/Adam Pavlasek. Petros Tsitsipas on kaksinpelin maailmanlistan viitosen Stefanos Tsitsipasin pikkuveli.

Suomen Emil Ruusuvuori ja Portugalin Joao Sousa putosivat maanantaina jatkosta. Britannian Cameron Norrie ja Yhdysvaltain Tommy Paul jatkoivat toiselle kierrokselle luvuin 6–3, 6–1.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut