Pori Akatemia murskasi Karhu-Futiksen ja sinetöi lohkovoiton alle 20-vuotiaiden Ykkösessä

Porilaisjoukkue pesi paikallisvastustajansa Karhu-Futiksen tylysti 6–0 Porin urheilukeskuksen tekonurmella sunnuntaina.

Pori Akatemia pelasi mainion kauden Musan Salaman edustusjoukkuettakin tällä kaudella valmentaneen Risto Puustisen ohjaksissa.

16.10. 16:13

Porilaisen jalkapallon kärkijoukkueiden eli FC Jazzin, Musan Salaman ja Toejoen Veikkojen yhteistyö kantoi maukasta hedelmää alle 20-vuotiaiden miesten puolella tällä kaudella.

Pori Akatemia nimittäin jyräsi tiensä Ykkösen B-lohkon voittajaksi ja sinetöi asian sunnuntaina, kun peittosi kauden päätösottelussaan paikallisvastustajansa Karhu-Futiksen Porin urheilukeskuksen tekonurmella maalein 6–0 (1–0).

Nollapelin torjui ammattilaisurasta haaveileva Jaakko Lakkamäki, ja maaliverkkoa heiluttivat kapteeni Olli Auranen kahdesti, Samuil Georgiev niin ikään kahdesti ja Elmeri Nieminen sekä Konsta-Kalevi Puustinen kumpikin kertaalleen.

Pori Akatemia olisi voittanut Ykkösen B-lohkon joka tapauksessa, koska sen ainoat haastajat eli Lohjan Pallo ja Nokian Palloseura hävisivät omat päätöspelinsä sunnuntaina.

Murskavoitto oli kuitenkin hieno sinetti Pori Akatemian mainiolle kaudelle. Lohkossa pelattiin 12 kierrosta, ja porilaiset voittivat peräti 11 kertaa. Yksi ottelu päättyi häviöön.

Joukkueen päävalmentajana on toiminut Risto Puustinen, joka otti elokuun lopulla myös Musan Salaman miesten edustusjoukkueen ohjakset käsiinsä Ville Ulasen potkujen jälkeen.

Pori Akatemia oli jo aikaisemmin varmistanut menestyksellään sen, että se tulee pelaamaan SM-karsintasarjassa ensi vuonna.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut