Robert Helenius valmiina, altavastaajanakin: ”Nyt on minun hetkeni, ja ottelusta tulee todella, todella hyvä”

Heleniuksen iso ottelu nyrkkeillään sunnuntain vastaisena yönä.

Deontay Wilder ja Robert Helenius kohtasivat toisensa punnitsemistilaisuudessa New Yorkin Barclays Center -areenalla perjantaina.

14.10. 20:07

STT, New York

Ammattilaiskehiä pitkään kolunnut raskaan sarjan nyrkkeilyn suomalaistähti Robert Helenius on uransa ainakin toistaiseksi tärkeimmässä paikassa, kun hän kohtaa Deontay Wilderin sunnuntain vastaisena yönä New Yorkissa.

Helenius myhäili tiedotustilaisuudessa, kuinka monta infotilaisuutta hän onkaan antanut ottelun tiimoilta (”en tiedä, mitä teille enää kertoisin”), mutta pääasia tuli kuitenkin selväksi: Helenius on valmiina.

Syytäkin on olla, sillä ottelun voitto avaa tietä kohti MM-tittelikamppailua.

”Olen omistanut koko elämäni tälle lajille, joten tämä merkitsee minulle kaikkea. Olen tehnyt työni sen eteen, että voin tuoda parhaimman itseni tähän otteluun. Olen valmiina”, Helenius kuvaili medialle.

”Olemme tehneet hyvää työtä (harjoittelussa) koko vuoden. Näette fiksun Heleniuksen, joka liikkuu hyvin kehässä.”

Ex-maailmanmestari Wilder on julistettu kaikissa mahdollisissa ennakkoarvioissa (ja vedonlyöntikertoimissa) ylivoimaiseksi ennakkosuosikiksi. Se ei hetkauta suomalaisjättiä.

”Pidän altavastaajana olemisesta. Se antaa minulle lisävoimaa niin harjoituksissa kuin itse ottelussakin”, Helenius vakuutti.

”En olisi täällä, jos en uskoisi itseeni. Jos en olisi uskonut voivani tulla raskaan sarjan maailmanmestariksi, olisin hankkinut helpomman työn. Nyt on minun hetkeni, ja ottelusta tulee todella, todella hyvä.”

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut