Ziga Kosilla riittää pohdittavaa – Vampula heräsi taistelemaan Kuusamossa, mutta pistetili näyttää edelleen nollaa

Huittislaisvieras taisteli tiukasti toisen ja kolmannen erän voitosta, mutta Kuusamo rutisti 3–0-voiton.

Ziga Kosin luotsaama LP-Vampula on juuttunut liigan jumboksi.

13.10. 21:56

LP-Vampulan liigajoukkue heräsi vihdoin horroksestaan pohjoisen kiertueen jälkimmäisen ottelun toisessa erässä, mutta tasonnosto ei riittänyt vielä pisteille asti.

Hallitseva Suomen mestari Kuusamon Pallo-Karhut pehmitti huittislaisvieraan naisten lentopalloliigassa lukemin 3–0 (25–16, 26–24, 25–22).

Vampula johti toista erää vielä tilanteessa 23–20, kunnes sortui ratkaisupalloissa kohtalokkaisiin virheisiin.

Ziga Kosin luotsaamalla ryhmällä oli omat hetkensä myös kolmannessa erässä. Voittamisen kynnys oli kuitenkin vielä liian korkea.

Torstai-illan ilopilleriksi nousi avauserän aikana kentälle vaihdettu Teija Vuorenmaa. Hakkuriksi istutettu Vuorenmaa kokosi lyhyessä ajassa Vampulan komeimmat lukemat 15/+6. Saldo sisälsi kolme ässää.

Bulgarialaislaituri Kristiana Petrova nosti tutun tarkasti ja teki paljon hyvää myös hyökkäyksessä. Edellisiltana pelaavaan kokoonpanoon noussut Ella Aalto sai jatkaa . toisena sentterinä.

Kuusamon peli oli hyvin uomissaan viime kauden finaalivastustajaa LP Kangasalaa vastaan, mutta viikonlopun etelän reissulla tuli paha notkahdus. Sotiris Gkotsisin luotsaama ryhmä kärsi rumat 0–3-tappiot Hämeenlinnassa ja Orivedellä.

Niinpä torstaina oli kasvojenpesun aika kotiyleisön edessä.

Neljällä tappiolla aloittanut Vampula on tiukan paikan edessä ensi keskiviikon kotiottelussa JymyVolleyta vastaan. Myös nurmolaisvieras on edelleen nollakerhossa.

Jymy nosti juuri Aleksi Mutkan tuuraajan paikalta vakituiseksi päävalmentajaksi. uutta miestä tarvittiin, kun Kari Raatikainen jätti tehtävän liigakauden aattona.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut