Vampulan valmentaja Ziga Kos haki täysosumaa vinhalla vaihtoruletilla – Numerot eivät osuneet kohdalleen

Huittislaisjoukkue kärsi karun vierastappion alkukauden ilopillerille Puijo Wolleylle.

Maria Naasko esiintyi edukseen uransa toisessa liigaottelussa.

8.10. 19:43

LP-Vampulan slovenialaisvalmentaja Ziga Kos pyöritti vaihtorulettia vinhasti löytääkseen toimivan kokonaisuuden lauantaiseen lentopalloliigan kamppailuun, mutta huittislaisvieras ei pystynyt uhkaamaan missään vaiheessa Puijo Wolleyn voittoa.

Kuopiolaiset vyöryivät 3–0 (25–16, 25–18, 25–19) -voittoon vuodenaikaan nähden ehjällä esityksellä.

Kos teki illan mittaan avauskokoonpanoon kolme muutosta ja höysti näitä muilla vaihdoilla erien sisällä, mutta sankarittaren viitta ei kelvannut tällä kertaa kenellekään.

Tai olisi varmasti kelvannut, mutta kenestäkään ei ollut sen ottajaksi.

Vampulan hyökkäyspeli rakentuu pitkälti bulgarialaiskaksikon Iveta StanchulovaKristiana Petrova varaan. Kun molemmat hyytyivät pakkaselle ja välillä myös vaihtopenkille, yllätystoiveilta romahti pohja luonnostaan. Stanchulovalla oli isoja vaikeuksia myös nostopelin kanssa.

Vampula jäi Puijo Wolleyn jälkeen eniten verkolla. Kotijoukkue vei torjunnat 10–4 ja dominoi hyökkäyspeliä prosentein 51–31.

Kanadalaissentteri Vanessa Jarman ja libero Maria Naasko nousivat Vampulan valopilkuiksi.

Ensimmäistä ammattilaisvuottansa aloitteleva Jarman tappoi yhdeksästä saamastaan passista peräti seitsemän ja kirjasi komean kokonaissaldon 8/+7.

Toisen liigaottelunsa pelannut Naasko kesti hienosti kotijoukkueen pommituksen ja selviytyi kolmesta erästä kahdella vastaanottovirheellä. Naasko liittyi loppukesästä Vampulan vahvuuteen Vaasan Kiiston ykkössarjajoukkueesta.

Pekka Seppäsen komentoon siirtynyt Puijo Wolley näytti vaarallisuutensa jo avauskierroksella hakiessaan sensaatiomaisen vierasvoiton Salosta. Nyt sama tahti jatkui.

Venezuelalaisvahvistus Johelins Belisario oli kentän kuningatar kolmeen erään kovin lukemin 20/+12.

Vampulaa odottaa seuraavaksi pitkä ja puuduttava pohjoisen keikka. Huittislaisjoukkue matkustaa keskiviikoksi Arctic Volleyn vieraaksi. Seuraavana iltana on edessä vieraskamppailu hallitsevaa mestaria Kuusamon Pallo-Karhuja vastaan.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut