Porilaisseuran varauskalenteri pyörii ruletin lailla: ”Tämä heikentää myös harjoittelun laatua”, sanoo puheenjohtaja, joka kaipaa kipeästi uutta palloiluhallia

Porin sisäurheilutilojen kapasiteettipula on ongelma erityisesti salibandyn ja koripallon kohdalla – puhumattakaan telinevoimistelusta, joka odottaa entistä kuumeisemmin Porin urheilutalon remonttia. Futsal pyörisi siellä nykyiselläänkin, mutta vaarallinen pelikenttä herättää akuuttia huolta. Lentopallolla ei sen sijaan ongelmia juurikaan ole – ainakaan vielä.

Porilainen salibandyseura Satabandy pelaa milloin missäkin, koska vakituiset vuorot ovat kiven alla. Kuva maanantailta, jolloin seuran vuonna 2012 syntyneet nuoret harjoittelivat Liikuntakeskus Momentumin kentällä Porissa.

5.10. 18:14

Pori

Porilainen salibandyseura Satabandy on malliesimerkki sellaisesta urheiluseurasta, joka odottaa Porin uutta palloiluhallia kuin kuuta nousevaa.

”Emme me tätä toimintaamme vain sen varaan ole rakentaneet – mutta erittäin toivottavaa olisi, että sellainen halli tänne tulisi”, sanoo vuonna 2015 perustetun seuran puheenjohtaja Rami Varpela.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut