Jutta Rantala Helmareista ikäkausimaajoukkueeseen

Myös Milla-Maj Majasaari nähdään taas alle 23-vuotiaiden maajoukkueessa.

Jutta Rantala on tehnyt tehokasta jälkeä Ruotsin pääsarjassa.

22.9. 20:11

Naisten A-maajoukkueryhmässä paikkansa vakiinnuttanut Euran Pallon kasvatti Jutta Rantala ei saanut peliaikaa kesän EM-kisoissa. Syksyn MM-karsintaotteluissa hän on päässyt myös kentälle, mutta seuraavaksi köyliöläinen nähdään ikäkausimaajoukkueessa.

Rantala nimettiin Suomen alle 23-vuotiaiden maajoukkueeseen. Rantala ja viisi muuta naisten MM-karsintaryhmässä syksyllä ollutta pelaajaa saivat kutsun nuorten ryhmään, koska Helmareilla ei ole lokakuussa otteluita. Alle 23-vuotiaat kohtaavat puolestaan lokakuun alussa Ranskan kahdesti.

Satakuntalaisista alle 23-vuotiaiden maajoukkueessa nähdään myös maalivahti Milla-Maj Majasaari. Porilainen on päässyt pari kertaa mukaan Helmarien harjoitusryhmään, mutta peleissä hän ei ole vielä näyttöpaikkaa saanut.

Ruotsin pääsarjassa Vittsjössä pelaava Rantala on joukkueensa paras maalintekijä ja koko sarjan maalintekijätilastossa kuudentena yhdeksällä osumallaan. Vittsjö on sarjan keskikastissa.

Majasaaren edustama Tukholman AIK taistelee jumbosijalla sarjapaikastaan. Majasaari on jäänyt viime aikoina joukkueensa kakkosvahdiksi. Hänen edelliset peliminuuttinsa ovatkin alle 23-vuotiaiden maajoukkueesta. Kesäkuun lopussa hän pelasi nollapelin, kun Suomi voitti Norjan 1–0.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut