Janne Vuorisesta Ässien uusi urheilujohtaja: Alkaa kasata ensi kauden joukkuetta

Janne Vuorinen on Ässien uusi urheilujohtaja

20.9. 15:14

Ässien uusi urheilujohtaja on Janne Vuorinen.

Hän aloittaa työnsä Ässissä 1. lokakuuta. Sopimus on voimassa kevääseen 2026 saakka.

”Keskustelumme Jannen kanssa etenivät alusta lähtien erittäin hyvässä hengessä ja yhteinen näkemys löytyi nopealla aikataululla. Olen äärimmäisen tyytyväinen, että saamme hänet vahvistamaan organisaatiotamme”, Ässien toimitusjohtaja Mikael Lehtinen kertoi seuran tiedotteessa.

”Kun Ässät otti yhteyttä, piti kuunnella heti tarkalla korvalla. Ässät on perinteikäs seura ja kiinnosti heti minuakin”, Vuorinen kertoi tiedotustilaisuudessa.

Nykyinen kehitysjohtaja Tommi Kerttula jatkaa Vuorisen rinnalla. Vuorinen alkaa nyt koota ensi kauden joukkuetta, kun taas nykyisen joukkueen vetovastuu on ensisijaisesti Kerttulalla. Kehitysjohtajan sopimus Ässien kanssa päättyy vuoden 2023 lopussa.

”Pyrkimyksemme on siirtää hiljaista tietoa eteenpäin ja kehittää strategiaa sekä organisaatiokulttuuria edelleen. Uskon, että Janne on oikea mies viemään näitä asioita tulevaisuudessa eteenpäin”, Kerttula kommentoi Ässien tiedotteessa.

”Organisaation tasolla meillä on täysi keskittyminen tässä kaudessa. Pyrin auttamaan ja tukemaan Tommia sekä joukkuetta kaikin mahdollisin keinoin, jotta saavutamme tällä kaudella parhaan mahdollisen urheilullisen menestyksen.”, Vuorinen komppasi.

Aiemmin Vuorinen, 39, on työskennellyt Jokerien pelaajakoordinaattorina vuodesta 2013 saakka. Hän oli siis helsinkiläisseurassa mukana koko sen KHL-taipaleen ajan.

Ennen Jokereita Vuorinen työskenteli Espoon Bluesin urheilujohtajana.

Pelaajana Mestis-tasolle yltänyt Vuorinen on tehnyt käytännössä koko työuransa jääkiekossa. Ennen Blues-kausiaan hän oli NHL:n oman pelaajatarkkailuosaston Central Scoutingin Euroopan osaston kykyjenetsijä sekä saman osaston johtajana.

Hänen isänsä Jukka-Pekka Vuorinen on SM-liigan entinen toimitusjohtaja, joka johtaa nykyään Central Scoutingin Euroopan osastoa.

Katso tiedotustilaisuus tästä:

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut