Tällainen on liigajoukkueen kotipesä, johon ei moni pääse – Paikassa on taottu kuusi mestaruutta, mutta saunotettu ”poikaa” vain kerran

VaLePan liigakausi käynnistyy ensi viikolla. Vierailimme paikassa, jossa joukkue luo taktiikkaa, valmistautuu tärkeisiin peleihin, palautuu, saunoo ja juhliikin. Sakari Mäkinen ja Eetu Pennanen arvioivat myös, miltä tuleva kausi näyttää.

VaLePan liigajoukkueen pukukoppi on ollut vuodesta 2012 kotisalissa Vexve-areenalla. Sakari Mäkinen (oik.) kertoo, että pukukoppi pyritään pitämään siistinä ja joukkueella on esimerkiksi roskaamiseen nollatoleranssi. Jos pukuhuoneeseen jää roskia, sakkokassan hoitaja kiittää. Sakkoja tulee myös myöhästymisestä ja tavaroitten unohtelusta. Torstain iltapäiväharjoituksiin valmistautuivat Mäkisen ohella Tino Vuori ja Joel Laakso.

19.9. 12:49

Sastamala

VaLePan kotipesässä Sastamalan liikuntahallissa on arki-iltapäivänä hiljaista. Samassa rakennuksessa opiskelevat Saskyn ammattikoululaiset ovat lähteneet kotiin ja opetusravintola Warelius on tyhjentynyt.

Osoitteesta ei voi kuitenkaan erehtyä. Oven pyöreässä tarrassa komeilee seitsenkertaisen Suomen mestarin logo, lentopalloväelle tuttu sarvipää ja kuvaa kiertävä teksti ”Ei oo mua, on vaan me”.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut