Kolme Valioliigan ottelua siirretään tulevalta viikonlopulta kuningatar Elisabetin hautajaisten takia

Yksi siirretyistä otteluista on Chelsean ja Liverpoolin kohtaaminen.

Liverpoolin pelaajat harjoittelivat tulevaa Mestarien liigan ottelua Ajaxia vastaan harjoituskeskuksessaan.

12.9. 22:00

Englannin Valioliiga on siirtänyt lisää otteluita kuningatar Elisabetin kuoleman takia. Valioliiga oli aiemmin siirtänyt kaikki viime viikonlopun ottelut osoittaakseen kunnioitusta edesmenneelle kuningattarelle.

Chelsean sunnuntainen kotiottelu Liverpoolia vastaan on siirretty, Valioliiga kertoi uutistoimisto Reutersin mukaan. Lisäksi Manchester Unitedin kotiottelu Leeds Unitedia vastaan on myös siirretty, ja Brighton & Hove Albionin ottelu Crystal Palacea vastaan lauantaina pysyy siirrettynä, liiga sanoi.

Brightonin ottelu oli alun perin siirretty rautatietöiden takia, mutta nyt se on siirretty kuningattaren kuoleman takia.

”Seitsemän kymmenestä Valioliigan ottelusta tänä viikonloppuna pelataan, ja kolme ottelua on siirretty kuningattaren hautajaisiin liittyvien seikkojen takia”, Valioliiga kertoi.

”Seurojen, poliisin ja paikallisten turvallisuusneuvonantajien ja muiden viranomaisten kanssa pidettyjen neuvotteluiden jälkeen ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin siirtää kolme ottelua.”

”Kansallisen suruajan aikana pelattavien otteluiden aikaan osoitetaan kunnioitusta kuningatterelle.”

Manchester Unitedin mukaan heidän ottelunsa siirrettiin, koska Manchesterin alueen poliisit tukevat poliisijoukkoja muilla alueilla kuningattareen kuolemaan liittyvien järjestelyiden johdosta.

Aiemmin Englannin jalkapalloliitto ja Englannin jalkapalloliiga kertoivat, että ottelut pelataan ohjelman mukaisesti sen jälkeen, kun viime kierroksen ottelut oli siirretty kuningattaren kuoleman johdosta.

Englannin jalkapalloliiga sanoi maanantaina, että kuningatarta kunnioitetaan stadioneilla ympäri Englantia.

”Otteluita ennen pidetään minuutin hiljaisuus, osallistujat käyttävät mustaa surunauhaa, liput lasketaan puolitankoon ja kansallislaulu soitetaan stadioneille”, tiedotteessa kerrottiin.

Arsenalin Eurooppa-liigan ottelu tiistailta siirtyy myös.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut