Rikkoiko Mansen pelinjohtaja toimitsijakieltoaan? Superpesis tutkii tapausta

Manse PP:n naisten pelinjohtaja Antti Vihtkari oli toimitsijakiellossa sunnuntaisessa toisessa finaalissa Mansen ja Kirittärien välillä.

Manse PP:n toinen pelinjohtaja Antti Vihtkari (oikealla) sai punaisen kortin ensimmäisessä naisten pesäpallofinaalissa lauantaina. Vasemmalla tuomari Jan Karjalainen.

12.9. 17:14

Tampere

Superpesis tutkii, onko Manse PP:n naisten Superpesis-joukkueen kakkospelinjohtaja Antti Vihtkari rikkonut toimitsijakieltoaan toisen finaaliottelun aikana Jyväskylässä sunnuntaina.

Superpesis kertoo Twitterissä, että kurinpitopäällikkö Meri Vuorio on käynnistänyt kurinpitomenettelyn asiasta. Vihtkari olisi tuomariraportin ja otteluvalvojan raportin mukaan rikkonut toimitsijakieltoaan.

Vihtkari sai punaisen kortin ja ottelurangaistuksen lauantaina ensimmäisessä finaalissa Kaupissa Mansen PP:n ja Kirittärien kohdatessa.

Vihtkari protestoi voimakkaasti tuomiota, mistä sai keltaisen kortin. Jatkettuaan protestointiaan hän sai punaisen kortin ja ottelurangaistuksen.

Manse teki Vihtkarin saamasta rangaistuksesta tutkintapyynnön, joka ei kuitenkaan muuttanut tuomiota. Vihtkari oli toimitsijakiellossa sunnuntaina pelatussa toisessa finaalissa ja hänen paikallaan Mansen toisena pelinjohtajana oli Vesa Toikka. Joukkueen ykköspelinjohtaja on Jari Cavernelis.

Nyt tutkinnassa on, rikkoiko Vihtkari kakkosfinaalin aikana toimitsijakieltoa eli oliko hän luvatta yhteydessä Mansen joukkueeseen pelin aikana.

Manse on hävinnyt molemmat finaalit ja Kirittäret johtaa sarjaa voitoin 2–0. Kirittäret on voiton päässä Suomen mestaruudesta, sarja jatkuu ensi lauantaina Tampereen Kaupissa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut