Pesäkarhut lipsui voiton käsistään – Virkiälle ensimmäinen mitalikiinnitys

Toinen pronssipeli pelataan sunnuntaina Lapualla.

Eveliina Lämsä toi voittojuoksun.

10.9. 19:05

Pori

Pesäkarhut voitti ensimmäisessä pronssipelissä ensimmäisen jakson. Se johti toista jaksoa 3–1, kun Virkiä tuli viimeistä kertaa lyömään. Se johti 3–2, kun Janette Lepistö tuli Virkiän viimeisenä pelaajana lyömään. Etupesät olivat täynnä, kaksi ristiä taululla.

Harhaheitolla Virkiä tasoitti ja vuoron toisen juoksun ansiosta se sai jatkaa lyömistä. Hetkeä aiemmin loistavan pelastuksen tehnyt Eveliina Tuominen nappasi myös Eveliina Lämsän lyönnin räpyläänsä ja lähti heittämään rauhallisen varmaa polttoheittoa. Lukkari Minttu Vettenranta kauhaisi kuitenkin tyhjää ja Virkiä sai juoksun.

Supervuoroparissa Pesäkarhut meni turvalliseen 2–0-johtoon. Ensin Lepistö pamautti kaksi naista kotiin. Sitten Emma Kiviniemi viimeisteli homman ja 2–1 (4–7, 4–3, 3–2)-voiton Virkiälle.

Niinpä Pesäkarhut on sunnuntaina pakkovoiton edessä. Jos Virkiä voittaa, se ottaa myös pronssimitalit. Jos Pesäkarhut onnistuu voittamaan, pronssit ratkeavat viikon päästä lauantaina Porissa.

Pesäkarhujen hahmo oli uransa pronssipeleihin päättävä Susanna Puisto. Hän löi kahdeksan juoksua. Samalla hän rikkoi Superpesiksen kovan rajan. Pudotuspelit mukaan lukien Puisto on lyönyt urallaan 1 001 juoksua.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut