Kaikki viikon­lopun jalkapallo-ottelut Englannissa siirtyvät kuningattaren kuoleman vuoksi

Kuningatar Elisabet II kuoli torstaina, ja häntä kunnioittaakseen moni urheilusarja ja -tapahtuma on päättänyt siirroista.

Brittilehdet täyttyivät muistokirjoituksista kuningatar Elisabet II:n kuoleman jälkeen.

9.9. 14:06

Kuningatar Elisabet II:n kuolema vaikuttaa useiden urheilulajien kuten jalkapallon, golfin ja laukkakilpailujen tapahtumajärjestelyihin Britanniassa, kertoo yleisradioyhtiö BBC verkkosivuillaan.

Kaikki jalkapallo-ottelut siirtyvät viikonlopulta myöhempään ajankohtaan. Valioliiga-kierroksella oli määrä pelata kuusi ottelua lauantaina, kolme ottelua sunnuntaina ja yksi ottelu maanantai-iltana. Lisäksi naisten pääsarjan oli tarkoitus alkaa viikonloppuna.

Golfin miesten Euroopan-kiertue kertoi, ettei Lontoon liepeillä järjestettävä turnaus jatku myöskään perjantaina. Kiertue keskeytti kilpailun avauskierroksen torstai-iltana kuningattaren kuoleman jälkeen.

Suomalaispelaajista kilpailun aloittivat Kalle Samooja, Sami Välimäki, Mikko Korhonen ja Tapio Pulkkanen. Turnaus järjestetään Wentworthin golfkentällä, lähellä Windsorin linnaa.

BBC uutisoi, että kaikki perjantaille suunnitellut hevoslaukkakilpailut on peruttu. Kuningattaren kuolema vaikuttaa myös kriketin ottelujärjestelyihin.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut