Narukerän puheenjohtaja Jani Raukko palloiluhallihankkeen pysäyttämisestä: ”Harkittu ja hyvä päätös”

Jani Raukko toivoisi, että urheiluun ja liikuntaan investoitaisiin laajemmin kuin vain yhden ison ja kalliin palloiluhallin verran.

Narukerän puheenjohtaja Jani Raukkoa palloiluhallihankkeen keskeytys ei harmita.

7.9. 12:01

Pori

Porilaisen jääpalloseura Narukerän puheenjohtaja Jani Raukko on sanonut koko ajan, että Poriin suunnitteilla olevan palloiluhallin kanssa olisi hyvä miettiä myös erilaisia ratkaisuja.

Raukko on urheilumies henkeen ja vereen, mutta suunnitteilla oleva palloiluhalli olisi hänen mielestään ollut liian iso sen tarpeisiin nähden.

”Olen sanonut aina, että jos rahaa investoidaan liikuntaan ja urheiluun, niin se kannattaisi tehdä järkevämmin ja paljon laajemmin. Ei ainoastaan yhteen palloiluhalliin. Tässä hanke olisi tehty todella suurena ja siksi monen ymmärrys on sen kanssa ylittynyt”, Raukko miettii.

Teknisen lautakunnan päätös keskeyttää palloiluhallihanke oli Raukon mielestä pelkästään hyvä asia.

”Se oli tekniseltä lautakunnalta harkittu ja hyvä päätös. He ovat varmasti katsoneet kriittisesti kokonaisuutta ja tehneet sen pohjalta päätöksensä, joka on järkevä ja pitkälle harkittu”, Raukko painottaa.

”Minun kantani asiassa on ollut koko ajan selvä ja se pysyy edelleen samana. Katsotaan nyt miten tämä homma jatkuu. Itse toivon, että tämä päätös pitäisi loppuun asti.”

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut