Porin Taekwondon lupaus raivasi tiensä kahteen finaaliin Tukholmassa

6.9. 21:16

Nea Forsell (oik.) kilpaili Ruotsissa kadettityttöjen sarjassa, jossa nähtiin myös Yong Taekwondon Pinja Latvajärvi. Hän jäi Swedish Open -sarjassa karsintoihin ja sijoittui European Cupissa 12:nneksi.

Porin Taekwondon lupaava nuori kyky Nea Forsell onnistui raivaamaan tiensä kahden eri sarjan finaaleihin Tukholmassa, jossa kilpaili viikonloppuna lauantaina ja sunnuntaina.

Forsell, joka kilpaili kadettityttöjen yksilösarjassa, osallistui sekä 1st Swedish Open Poomsaen että 1st European Cup Poomsaen liikesarjakilpailuihin raivaten tiensä alkuerien kautta välieriin ja lopulta finaaleihin.

Kärkisijat jäivät kuitenkin ulottumattomiin, sillä Forsell sijoittui kovatasoisissa sarjoissa lauantaina kuudenneksi ja sunnuntaina seitsemänneksi.

Forsellin lauantaisessa sarjassa oli 22 kilpailijaa 13 eri maasta ja sunnuntaisessa sarjassa 16 kilpailijaa niin ikään 13 eri maasta.

Forsellilla on takanaan onnistunut kesä, sillä hänet kruunattiin Pohjoismaiden mestariksi, kun hän voitti kadettien ryhmäsarjan kesäkuun alussa niin ikään Ruotsissa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut