Raumalainen Henna Blomroos, 22, voitti frisbeegolfin MM-hopeaa Yhdysvalloissa: ”Kaikki palaset olivat paikoillaan”

Blomroosin mitali oli Suomen ainoa frisbeegolfin MM-kisoissa.

Henna Blomroosin (kuvassa) ja virolaisen maailmanmestarin Kristin Tattarin eroksi jäi vain kahdeksan heittoa. Arkistokuva.

4.9. 12:33

Emporia

Raumalainen Henna Blomroos sijoittui naisten sarjassa hopealle frisbeegolfin avoimien luokkien MM-kisoissa Yhdysvaltain Emporiassa.

”Draivi ja lähärit toimivat koko viikon tosi hyvin, ja pystyin luottamaan niihin täysin. Draivi on ollut aina vahvuuteni ehdottomasti, mutta tällä viikolla tuntui, että kaikki palaset olivat paikoillaan ja pystyin pelaamaan todella hyvää peliä”, Blomroos kertoi Frisbeegolfliiton tiedotteessa.

Naisten kilpailun ykköseksi ylsi Viron Kristin Tattar, joka käytti viiteen kierrokseensa 305 heittoa ja päätyi yhteistulokseen –38. Blomroos jäi kärjestä kahdeksan heittoa.

Eveliina Salonen täydensi suomalaisnaisten menestyksen yllettyään jaetulle viidennelle sijalle (–22). Heidi Laine oli 15:s.

Miesten MM-kultaa juhli Yhdysvaltain Paul McBeth, joka voitti uusintapelissä Aaron Gossagen. Uusintapeliin päädyttiin molempien saatua tuloksen –46.

Suomalaismiehistä paras oli Väinö Mäkelä, joka oli jaetulla 14. sijalla tuloksella –32. Niklas Anttila päätyi sijalle 64, Seppo Paju sijalle 80 ja Tuomas Hyytiäinen sijalle 85.

Lauri Lehtinen, Oskari Vikström, Samuel Hänninen ja Severi Saviniemi karsiutuivat finaalikierrokselta.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut