Henttala Development Teamin pyöräilijälle maantiecupin voitto

Lotta Henttala oli mukana pyöräilyn maantiecupissa.

Henttala Development Teamin Ida Sten pyöräili toiseksi ja oli loppupisteissä ykkönen.

27.8. 17:11

Lotta Henttala lähti Henttala Development Teamin nimeä kantavan tallinsa mukaan juonimaan pyöräilyn maantie cupin finaalin Helsingin Velotourille.

Nuorista lupaavista ajajista kerätyllä HDT:lla oli kolme ajajaa viiden joukossa, mutta johtajan paita oli Continental-Focuksen Maisa Tuliniemellä.

Kilpailun taktiset shakkisiirrot alkoivat heti alussa, kun Henttalan Ursula Linden lähti irtiottoon IBD Cyclingin Hanna Jorosen kanssa.

Muutaman kilometrin jälkeen Linden jäi odottamaan tallikaveriaan Ida Steniä, joka pääsi mukaan yhdessä Heidi Antikaisen CCH kanssa ja he ajoivat yhdessä karkulaisen kiinni.

Pääjoukossa ei vetohaluja ollut ja nelikko ratkaisi kisan loppunousussa. Antikainen oli lopulta vahvin ja Sten oli toinen. Pääjoukossa Henttala yritti vielä vetää kiriä omilleen, mutta Tuliniemi oli nopein ja ehti viidenneksi.

Kisan tulos tarkoitti, että loppupisteissä Sten oli ykkönen ja Tuliniemi toinen, Lundénin noustessa kolmanneksi. Vielä neljäskin sija meni HDT:lle. Sen otti otti alkukaudesta voittoja ajanut Aino Hämäläinen.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut