MuSalla ja FC Jazzilla isojen otteluiden keskiviikko – Maalitykki Firmino sivussa

Putoajan paikalle valahtanut MuSa saa jalkeille parhaan kokoonpanonsa. FC Jazz joutuu pelaamaan kaksi ottelua ilman maalintekijätilaston ykkösnimeä. SK näyttää MuSan ottelun suorana lähetyksenä.

Punapaitainen Jazz pelaa keskiviikkona Hämeenlinnssa, valkopaitainen MuSa Porissa. Kuvan pelaajista MuSan Verneri Salminen palaa kokoonpanoon, mutta Jazzin Firmino (oik.) on pelikiellossa.

23.8. 18:21 | Päivitetty 23.8. 22:25

Pori

Musan Salamalla ja FC Jazzilla on keskiviikkona jalkapallon Kakkosen B-lohkossa isojen ottelujen ilta.

Lohkon kärkitaisteluissa oleva, mutta viime pelin yllättäen kotonaan hävinnyt Jazz matkustaa Hämeenlinnaan HJS:n vieraaksi. Yhden pelin porilaisia vähemmän pelannut HJS on kolme pistettä Jazzia perässä sijalla viisi. Nousukarsintasarjaan etenee neljä parasta.

Jazz pelaa keskiviikkona Hämeenlinnassa ja sunnuntaina kotona Ilves-Kissoja vastaan ilman Firminoa. 20 osumaa tehnyt Firmino jäi lauantaina vasta toisen kerran ilman maalia. Sen sijaan hän sai varoituksen, joka samalla täytti miehen korttitilin. Pelikielto on hänelle jo kauden toinen. Nyt hän on sivussa kaksi ottelua.

Lue lisää: Maaleja, maaleja, maaleja: Katso videokooste FC Jazzin brassitähden osumista – Keskustelut jatkosta ovat käynnissä

HJS:aa vastaan Jazz ei saa kentällä myöskään toista avauskokoonpanon vakipelaajaa Joel Lehtosta. Lehtosenkin korttitili tuli täyteen. Sen sijaan Jazzin kapteeni Ben Stroud on pelkieltonsa kärsinyt, ja uusiseelantilainen pääsee taas topparin tontilleen.

Kakkoseen täksi kaudeksi pudonnut MuSa uhkaa puolestaan lipsua jo Kolmoseen. Viime aikojen tuloksettomuus on pudottanut porilaisseuran sijalle 11. Se on ensimmäisellä putoajan paikalla.

B-lohko on toki tasainen. Muutamalla voitolla MuSa voi nousta keskikastiin.

MuSa saa kokoonpanoonsa tärkeää täydennystä, kun Samuli Virtanen, Jussi-Pekka Rämä ja Verneri Salminen ovat taas mukana. Joukkueella ei pitäisi olla poissaoloja.

MuSan vastustaja Ilveksen kakkosjoukkue hakee Porista toista peräkkäistä voittoa. Juuri Ilves 2 aiheutti Jazzille lauantaina 3–4-tappion. Voiton avulla tamperelaiset kipusivat sarjataulukossa MuSan ohi. Kotivoitolla keskiviikkona MuSa kuittaisi itsensä taas Ilveksen ohi.

"Meidän pitää nostaa omaa tasoamme kaikessa tekemisessä. Sitä tasoa on kyllä näkynyt pitkin kauden, mutta aina emme ole saaneet itsestämme parasta irti. Nyt se ilme ja taistelutahto kaivetaan keskiviikon peliin”, MuSan valmentaja Ville Ulanen totesi seuran nettisivuilla.

Jazzilla on runkosarjassa jäljellä vielä viisi ja MuSalla kuusi ottelua.

MuSa–Ilves 2 Porin stadionilla tänään kello 19. Satakunnan Kansa näyttää ottelun suorana lähetyksenä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut