Real Madridin Casemiro on siirtymässä Manchester Unitediin

ManU tarvitsee kipeästi vahvistuksia ja näyttäisi nyt olevan saamassa sellaisen.

Casemiro harjoitteli perjantaina Real Madridin riveissä.

19.8. 21:06

Espanjan jalkapallomestarin Real Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti vahvistaa, että joukkueen avainpelaajiin kuuluva Casemiro haluaa siirtyä Manchester Unitediin. Asiasta kertoo muun muassa The Guardian.

Brasilialainen puolustava keskikenttäpelaaja on ollut Realissa vakionimi jo vuosia, ja häntä arvostetaan pelipaikkansa parhaimmistona maailmassa.

”Olen puhunut Casemiron kanssa, ja hän haluaa uuden haasteen. Ymmärrämme hänen päätöksensä”, Ancelotti kommentoi lehdistötilaisuudessa perjantaina.

The Guardianin mukaan siirtosumma liikkuu 60 miljoonan euron tuntumassa, johon voi tulla vielä kymmenen miljoonaa päälle erilaisina menestymis- ja suorituspalkkioina.

Casemiro, 30, on The Guardianin mukaan sopinut nelivuotisesta sopimuksesta.

Brasilialaisen siirtoa voidaan pitää varsin yllättävänä, sillä ManU ei pelaa tällä kaudella Mestarien liigaa, vaan Eurooppa-liigaa. Casemiro on ollut voittamassa Mestarien liigan peräti viidesti. Hänen palkkansa on kuitenkin Manchesterissa melkein tuplaantumassa, joten suurin syy siirron taustalla lienee varsin selvä.

Osasyy siirtoon on todennäköisesti se, että Realilla nuoret Aurélien Tchouaméni ja Eduardo Camavinga ovat hamuamassa pelipaikkaa ja -aikaa keskikentältä.

Manchester United on aloittanut Englannin Valioliigan surkeasti. Joukkue on hävinnyt kaksi ensimmäistä otteluaan ja majailee sarjan viimeisenä maalierolla 1–6.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut