Nakkilan Viren Rebecca Nelimarkka ja Noormarkun Nopsan Pinja Kärhä mitalikunnossa useammassa heittolajissa

Porin Yleisurheilun Vilma Koski juoksi tuplamestariksi.

Rebecca Nelimarkka oli ylivoimainen päälajissaan keihäässä. Mitaleita tuli kahdessa muussakin lajissa.

16.8. 15:51

Nakkilan Viren Rebecca Nelimarkka oli mahtavassa vireessä 16–17-vuotiaiden yleisurheilun SM-kisoissa Lempäälässä. Hän voitti kisoissa peräti kolme SM-mitalia kolmessa eri heittolajissa.

Noormarkun Nopsan Pinja Kärhä puolestaan oli voitokas 15-vuotiaiden yleisurheilukisoissa Nurmijärvellä moukarissa ja kuulantyönnössä.

Nelimarkka oli viikonloppuna ylivoimainen päälajissaan, eli 16-vuotiaiden keihäänheitossa. Hän oli ykkönen tuloksella 51,51. Se oli yli seitsemän metriä pidempi kaari kuin kisassa toiseksi sijoittuneella. Nelimarkan jokaisella kuudella heitolla olisi voitettu SM-kultaa.

Nelimarkka saavutti lisäksi pronssia kiekonheitossa ja kuulantyönnössä. Kiekossa hän viskasi 37,32 ja kuula lensi lukemaan 14,19. Molemmat tulokset olivat hänen ennätyksiään.

Kärhä voitti 15-vuotiaiden tyttöjen moukarikisan komealla kaarella 62,44. Hänen kaksoissiskonsa Venla oli kisassa toinen lukemalla 57,27. Kuulakisan Pinja Kärhä voitti lukemalla 14,47.

Porin Yleisurheilun Vilma Koski oli myös tuplamestari viikonloppuna. 14-vuotiaiden tyttöjen 80 metrin aidoissa hän oli ykkönen ajalla 11,41. Koski on aiemmin tänä kesänä juossut Suomen kaikkien aikojen tilaston toiseksi nopeimman ajan 11,40. Koski kirmasi lisäksi kultamitalin 100 metrin kisassa ajalla 12,20.

Satakuntaan tuli muutenkin menestystä nuorten SM-kilpailuissa viikonloppuna. Mitaleita tuli Satakuntaan peräti 29.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut