Jokilaakson Liikkujille jälleen boccian SM-kilpailun palkintosijoja

11.8. 15:10

Raumalla pelatuissa avoimissa boccian SM-kilpailussa sarjassa luokat 2–3 pelattiin parikilpailun nelinkertainen sarja suoraan finaalina.

Jokilaakson Liikkujien Mika Taimi ja Simo Suomi saavuttivat palkintosijan sijoittuen neljänneksi. Ylivoimainen voittaja oli Tampereen Invalidien Tuija Sinisalo ja Teemu Mäkinen, jotka voittivat kaikki pelinsä.

Hopealle sijoittuivat järjestävän seuran Rauman Invalidien Jaana Törmä ja Marko Ylikleemola. Pronssia nappasi Seinäjoen Raimo Nevanen ja Kurikan Matti Kingelin.

Naisten sarjassa pelattiin parikilpailu yksinkertaisena sarjana suoraan finaalina. Voiton nappasivat Seinäjoen Ritva Pohjola ja Seija Kuula. Hopeaa saavuttivat KUKKOteam Rauman Ivan ja pronssille selvisi Kurikan Inva. Neljäs oli Mäntän Inva ja kuudes. Jokilaakson Liikkujien Aune Niemi ja Sanna-Kaisa Virtanen saavuttivat pistesijat ja olivat kuudensia.

Yleisessä sarjassa alkulohkossa 2 Jokilaakson Liikkujien Kauko Ojala ja Jouni Nordlund sijoittuvat seitsämänneksi. Joka lohkosta neljä parasta pääsivät finaaliin.

Keskiviikkona olivat vuorossa henkilökohtaiset pelit. Sarjassa luokat 2–3 yksikertaisena sar-jana suoraan finaalina pelatussa kisassa Jokilaakson Liikkujien Mika Taimi oli seitsemäs, Simo Suomi kahdeksas ja Jouni Nordlund yhdeksäs.

Naisten sarjassa heidän seurakaverinsa Sanna-Kaisa Virtanen saavutti sijan 12 yksinkertaisena sarjana suoraan finaalina pelatussa kisassa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut