Suomen miesten joukkue saalisti pronssia ammunnan MM-kilpailuissa – mukana Satakunnan Ampujien Heikki Lähdekorpi

Lähdekorpi ei ollut tyytyväinen omaan suoritukseensa.

Heikki Lähdekorpi voitti MM-pronssia, mutta ei ollut tyytyväinen suoritukseensa.

8.8. 22:03

Chateuroux

Suomen miesten joukkue saalisti pronssia Ranskan Chateauroux´ssa ammunnan MM-kisoissa. Mitali tuli ilmakiväärin 10 metrin liikkuvan maalin normaalijuoksun kisassa.

Suomen joukkueessa oli mukana Satakunnan Ampujien Heikki Lähdekorpi. Muut mukana olleet olivat Krister Holmberg, Niklas Hyvärinen.

Lähdekorpi oli kisan 16. tuloksella 558. Nopeilla Lähdekorpi sai paremmin otetta kisaan tuloksellaan 280 (95+92+93), mutta ei ollut kuitenkaan tyytyväinen tulokseensa.

”Helposta hommasta, kun tekee vaikeaa, niin ei sitä tuon enempää saa aikaiseksi. Ei auta kuin unohtaa tämä ja saada pää tyhjäksi sekajuoksuille, harmitteli Lähdekorpi suoritustaan Suomen Ampumaurheilun tiedotteessa.

Miesten sarjan MM-mitali Chateuroux'ssa on Suomen ensimmäinen kisoissa. Joukkuekilpailun maailmanmestaruus meni Ruotsiin tuloksella 1  682. Hopealle sijoittui Unkarin joukkue pistein 1  675, ja Suomen pronssitulos oli 1  672 pistettä.

Holmberg oli Suomen joukkueen paras yllettyään kymmenenneksi tuloksella 562. Nopeilla juoksuilla tulostaululle karttui 277 pistettä (93+90+94).

”Ihan ok kisa. Tänään oli pikkuisen ongelmia asennon kanssa, ja siihen pitää keskittyä enemmän niin osuu keskelle sekareilla”, Holmberg kommentoi suoritustaan tiedotteessa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut