Pesäkarhut lipsautti jälleen jakson käsistään: "Pelin sisäinen vuoristoratamme on tällä hetkellä valitettavan kova”

Pesäkarhujen pelinjohtaja oli tyytyväinen voittoon mutta tiedosti kotiläksyjen määrän.

Jarkko Pokelalla on mietittävää edelleen Pesäkarhujen pelaamisessa. Arkistokuvassa Susanna Puisto on tarkkailemassa, kun Emilia Linna on lyöntivuorossa.

6.8. 20:57

Rauma

Pesäkarhujen tämän kauden peleissä on ollut havaittava ja toistuva trendi. Toinen jakso usein karkaa porilaisten käsistä syystä tai toisesta.

”Täytyy olla tietysti tyytyväinen, että olemme pystyneet kääntämään supervuoroja paljon eduksemme, siitä annan pelaajille kiitosta. Olemme löytäneet uuden vaihteen useamman kerran”, Pesäkarhujen pelinjohtaja Jarkko Pokela mietti.

”Kotiläksyjä on kuitenkin edessä. Pelin sisäinen vuoristoratamme on tällä hetkellä valitettavan kova. Toisesta jaksosta on annettava kunnia vastustajalle, sillä Fera oli siinä vaiheessa todella paljon edellä.”

Jotain jaksosta toiseen silti tapahtuu. Lauantaina pelattu ja tämän kauden runkosarjassa viimeinen Satakunnan paikallispeli oli poikkeuksellinen kaksijakoinen.

Ottelu päättyi Pesäkarhujen 2–1 (5–1, 3–7, 1–0) -voittoon supervuoroparissa.

Tiia Peltosen kunnari ratkaisi käytännössä avausjakson, ja Pesäkarhut oli jatkuvasti askeleen edellä. Vähintään yhtä selvästi Fera vei toisen jakson. Pelinjohtaja Pokela myönsikin, että loppupuoli meni jo supervuoron odotteluksi.

Sen Emilia Linna ratkaisi välilyönnillään sen jälkeen, kun Ferasta tuli kolme nopeaa paloa raumalaisten aloittavalla sisävuorolla.

”Huonon hetken jälkeen pelaamisen taso ei saisi laskea noin paljon”, Pokela kiteytti.

Pesäkarhuista Peltosen lisäksi onnistuivat yhden juoksun lyönyt ja kolme tuonut Ida Lähde sekä kolmesti kotiuttanut Linna.

Ferasta parhaassa vireessä olivat kunnarin ja kaksi tavallista lyöneen ja yhden juoksun tuoneen Fanny Lahtisen lisäksi Iida Lomppi ja Eveliina Kesti.

Lomppi ja Kesti molemmat löivät kaksi juoksua.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut