Pesäkarhujen kasvatti Feran suurimpia onnistujia paikallispelissä: ”Oma pelini sujuu nyt hyvin, jos verrataan viime kauteen”

Fanny Lahtinen pelaa uransa tähän asti parasta kautta naisten Superpesiksessä.

Fanny Lahtisella oli syytä hymyyn kauden kolmannen kunnarinsa jälkeen.

6.8. 20:38

Rauma

Feran eräänlaisen porilaisjaoston vahva jäsen on tällä kaudella ollut Fanny Lahtinen. Kaudeksi 2020 Raumalle siirtynyt Pesäkarhujen kasvatti oli lauantaina vahvasti pelipäällä.

Toisen jakson ensimmäiseen lyöntivuoroon osui Lahtisen tähtihetki, kun hän löi pallon takaa läpi. Essi Kesti ja Ilona Hakoniemi ehtivät kotipesään, ja Lahtinen itse kiersi kauden kolmannen kunnarinsa.

Kasvattajaseuran kohtaaminen tuntuu edelleen hyvältä. Siitä huolimatta, että Pesäkarhut vei ottelun 2–1 (5–1, 3–7, 1–0) -lukemin supervuoroparissa.

”Nyt minulta meni todella hyvin tämä peli. Voisi sanoa niinkin, että oli paras pelini vähään aikaan”, Lahtinen mietti.

Feran polttolinjassa ulkopelissä pelaavan ja numerolla neljä lyövän Lahtisen ura Raumalla on ollut monivaiheinen.

Kaudella 2020 hän runkosarjassa löi 1+7 ja toi neljä juoksua. Seuraavalla kaudella lyödyt jäivät kokonaan puuttumaan, mutta 11 kertaa Lahtinen ehti juoksun arvoisesti kotipesään.

Tällä kaudella on toinen ääni kellossa. Jopa ykköspuolen kulmauksessa olevassa kunnarikellossa. Lahtinen ja koko Feran nuorekas joukkue on ollut aiempaa vahvemmassa vireessä.

Sen seurauksena raumalaiset ovat kiinni runkosarjan sijassa viisi, vaikka piste-erot ovat pienet. Muutoksia alaspäin voi vielä tapahtua, mutta pudotuspelipaikka on jo varma.

Lahtinen solmi raumalaisseuran kanssa 1+1-vuotisen jatkosopimuksenkin.

”Oma pelini sujuu nyt hyvin ainakin, jos verrataan viime kauteen. Jatkosopimusta Feraan täytyi vähän aikaa miettiä, mutta lopulta se tuntui parhaalta ratkaisulta.”

”Puolivälierien vastustajaa ei voi vielä tietää, mutta tällä joukkueella pystymme haastamaan kenet tahansa.”

Fera on onnistunut nappaamaan jaksovoittoja niin Manse PP:ltä, Pesäkarhuilta, Virkiältä kuin Kirittäriltäkin. Siis kaikilta sarjan kärkiseuroilta.

Viimeinen silaus on kuitenkin jäänyt uupumaan, sillä kaikissa näissä otteluissa raumalaiset ovat joutuneet tyytymään yhteen sarjapisteeseen.

Niin kävi myös lauantain paikallispelissä. Lahtisen mainiot suoritukset kokivat pienen kolauksen supervuorossa, kun Emilia Itävalo nappasi hienon kiinnioton etukentällä. Seurauksena oli lähes pahin mahdollinen, kaksi paloa yksi haavoittuminen.

Yritys sai silti pelinjohtaja Erno Tuomaisen hyväksynnän.

”Supervuorossa lähdimme rohkeasti lyömään kovilla ratkaisuilla. Se nyt meni, miten meni. Ei siinä mitään, ylpeä olen joukkueen esityksestä”, Tuomainen kertasi.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut