Ennakkosuosikki lähemmäksi runkosarjan voittoa – Fera jäi Mansen kunnarien varjoon

Mansen Siri Eskola sivuaa seuraavalla kunnarillaan yhden kauden ennätystä.

Siri Eskola takoi kauden kahdennentoista kunnarinsa.

3.8. 20:36

Tampereen Kaupin pesäpallostadion osoitti avoimuutensa. Laadukkailla lyönneillä kunnareita on mahdollisuus kiertää useampikin.

Kaikkien aikojen ennätystä lähestyvä Manse PP:n Siri Eskola jatkoi vakuuttavaa kauttaan, sillä hän löi kauden kolmannentoista kunnarinsa. Seuraava sivuaa jo Tuula Rantasen (1964) ja Päivi Ikolan (1991) ennätystä.

Fera jäi käytännössä lähtötelineisiinsä ja kärsi 0–2 (2–9, 2–9) -tappion. Raumalaisten lyöjätykeistä muun muassa Eveliina Kesti kokeili osumia samoille rajoille, jotka Mansen Eskola kerran ja Virpi Hukka kahdesti puhkaisivat. Lyönnit lipsahtivat kuitenkin laittomiksi.

Feran neljästä juoksusta Kesti kuitenkin löi kaksi ja Iida Lomppi yhden. Miia Puolakan tuoduista onnistumisista toinen tuli vapaataipaleena. Eveliina Kesti löi toisella jaksolla laihaksi lohduksi jääneen kavennuksen, kun hänen pikkusiskonsa Essi Kesti ehti kotipesään.

Kolmostilanteet Manse vei numeroin 23–11.

Manse varmisteli vahvasti runkosarjan voittoaan, vaikka tilastollisesti Pesäkarhuilla ja Kirittärillä on vielä mahdollisuus. Fera ja Seinäjoen Maila-Jussit ratkaisevat todennäköisesti sijan viisi kohtalon. Feralla ei ole enää mahdollista päätyä sijalle neljä. Maila-Jussit voi päätyä myös seitsemänneksi.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut