Teemu Pukki loukkasi jalkaansa ja Norwich sai surkean alun kaudelle

Norwich hävisi Cardiffille 0–1 punaisten korttien sävyttämässä ottelussa. Teemu Pukki koki kovia ja hänet otettiin vaihtoon 80. minuutilla.

Teemu Pukkia telottiin kauden avausottelussa. Kuva vuodelta 2021.

30.7. 20:49

Teemu Pukin edustama Norwich sai kauteensa Englannin Mestaruussarjassa heikon alun, kun keltapaidat taipuivat vierasottelussa Cardiffille 0–1.

Cardiffin ja ottelun ainokaisen teki toisen puoliajan alussa keskikenttäpelaaja Romaine Sawyers, jonka tarkka laukaus yllätti Norwich-vahti Tim Krulin.

Pukki loukkasi ottelussa jalkaansa, ja hänet otettiin vaihtoon hieman ennen 80. peliminuuttia. Kotkalaishyökkääjä koki kovia jo ensimmäisen puoliajan lopulla, kun Cardiff-toppari Cedric Kipre tuli voimalla kaksinkamppailuun ja astui Pukin jalan päälle.

Ottelun loppupuolella nähtiin kaksi ulosajoa. Ensin Cardiffin Perry Ng sai toisen keltaisen kortin, ja hieman myöhemmin Norwichin skottikapteeni Grant Hanley koki saman kohtalon.

Joukkueiden avausottelussa ei paikoilla mässäilty. Norwichin Kenny McLean pääsi lähimmäksi tasoitusta Todd Cantwellin kulmapotkun jälkeen, mutta skotlantilaisen ohjaus osui ylärimaan.

Norwich ja joukkueen maaliruisku Pukki juhlivat Mestaruussarjan mestaruuksia kausina 2018–19 ja 2020–21, mutta nousujuhlia seuranneina kausina joukkue jäi Valioliigan jumbosijalle.

Cardiff pelasi vielä kaudella 2018–19 Valioliigassa. Sen jälkeen walesilaisryhmän käyrä on ollut laskeva, ja viime kaudella joukkue vaipui Mestaruussarjan 18. sijalle.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut