KaMalle 14:s peräkkäinen tappio – päästettyjen juoksujen seuraennätys vielä mahdollinen, mutta ei todennäköinen

Kankaanpään Maila aloitti ottelun paremmin kuin vähään aikaan. Sarjapisteeseen asti se ei riittänyt.

Kapteeni Miikka Riikosella ja pelinjohtaja Mika Kulmalalla riittää mietittävää vielä kauden ratkaisupeleihin.

30.7. 18:26

Kahden alavireisen kohtaamisessa Kankaanpään Mailalla oli mahdollisuus hieman oikaista surullista kierrettään lauantaina.

Kymmenen viimeisintä peliä on päättynyt KaMan suoraan 0–2-tappioon, kunnes Ilmajoelta joukkue onnistui nappaamaan jaksotasapelin Koskenkorvan Urheilijoilta. Edellisen kerran sellainen nähtiin kotipelissä Sotkamon Jymyä vastaan 22. kesäkuuta.

KossUn pisteetön tappioputki oli venynyt jo 13 ottelun mittaiseksi ennen lauantain peliä. Sarjataulukossa KossU on valahtanut KaMan seuraksi karsintaviivan alapuolelle, tosin vain pisteen verran Seinäjoen JymyJusseja perässä.

Lauantain peli noudatti kankaanpääläisille liian tuttua kaavaa, ja KossU kuittasi 1–0 (4–4, 6–2) -voiton.

Tauon jälkeen KaMallekin tarjottiin mahdollisuutta onnistumisiin, mutta ajolähtö päättyi palojen rykelmään. Kotijoukkue ei määräänsä kauempaa armoa antanut.

Toisen jakson toisessa vuoroparissa kokenut Jere Dahlström tykitti vastustamattoman lyönnin kakkoskulmaan. Ajolähdön kunnari ratkaisi samalla koko ottelun. Miikka Riikosen sekä Sami Mikkolanahon lyömät ja Joonas Peltomäen sekä Antti Kortteenperän tuomat kavennukset jäivät ilman suurta merkitystä.

KaMalla on jäljellä vielä kuusi runkosarjapeliä. Kaikkien aikojen huonoin kausi ei ole menossa, sillä vuonna 2002 kankaanpääläisjoukkue jäi kokonaan ilman sarjapisteitä.

Juoksuerokaan ei vielä lähentele ennätyslukemia sen paremmin seuran kuin sarjankaan historiassa. KossU-pelin jälkeen päästettyjä juoksuja on 257. Kuudessa jäljellä olevassa pelissä on toki mahdollista, että joukkue saavuttaa kauden 2002 lukemat (330). Kovin todennäköistä se ei ole.

Kaudella 2018 Oulun Lippo Pesis päästi 32 ottelussa yhteensä 387 juoksua.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut