Awak Kuier kärsii loukkaantumisesta – Dallas taipui Washingtonille

Awak Kuier ei pelannut toisessa peräkkäisessä ottelussa Pohjois-Amerikan WNBA-sarjassa, kun hänen edustamansa Dallas Wings hävisi perjantain vastaisena yönä Washington Mysticsille.

29.7. 8:59

Suomalaiskoripalloilija Awak Kuier ei pelannut toisessa peräkkäisessä ottelussa Pohjois-Amerikan WNBA-sarjassa, kun hänen edustamansa Dallas Wings hävisi perjantain vastaisena yönä Washington Mysticsille 77-87.

Suomen koripalloliiton tiedotteen mukaan 20-vuotias Kuier kärsii loukkaantumisesta. Hän pelaa WNBA:ssa toista kesäänsä. Talven hän pelasi Italiassa.

Dallasin pelaajista Teaira McCowan pussitti 27 ja Arike Ogunbowale 19 pistettä. Washingtonilta Myisha Hines-Allen, Ariel Atkins ja Natasha Cloud pussittivat kukin 14 pistettä. Washington oli huomattavasti tarkempi pelitilanneheitoissaan, kun pallo sujahti sukkaan 56,4 prosentin tarkkuudella. Dallas osui lähes 20 prosenttiyksikköä epätarkemmin.

Washington otti kolmannen peräkkäisen voiton ja vaikeutti Dallasin mahdollisuuksia päästä pudotuspeleihin. Dallas on 12 joukkueen sarjassa kahdeksantena ja on hävinnyt kolme viidestä viime ottelustaan. Joukkue pelaa seuraavan kerran sunnuntain vastaisena yönä.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut