Jalkapallotähti sammui rattiin lapset kyydissään – sai kaksi vuotta ehdollista vankeutta

Yhdysvaltain maajoukkueen entinen tähtimaalivahti Hope Solo kärsii alkoholiongelmasta. Hän sai kaksi vuotta ehdollista vankeutta kuljetettuaan humalassa autolla lapsiaan.

Hope Solo on pyytänyt, ettei häntä nimitettäisi vielä jalkapallon kunniagalleriaan. Hän haluaa selvittää ensin alkoholiongelmansa.

26.7. 17:37

Maaliskuussa rattijuopumuksesta pidätetty jalkapallotähti Hope Solo on saanut kahden vuoden ehdollisen vankeustuomion, Pohjois-Carolinan paikallislehti Winston-Salem Journal uutisoi.

Poliisi löysi Solon keväällä sammuneena auton ratista ostoskeskuksen parkkipaikalla. Ohikulkija oli huomannut hänen olleen sammuneena yli tunnin ajan samalla kun auton moottori oli ollut käynnissä.

Autossa olivat olleet myös Solon 2-vuotiaat kaksoslapset.

Winston-Salem Journalin mukaan Solo on suorittanut 30 päivää katkaisuhoidossa, ja nuo päivät vähennetään hänen tuomiostaan. Hän joutuu lisäksi maksamaan 2 500 dollarin sakot ja 600 dollarin laskun laboratoriotesteistä.

Pelaajaa syytettiin myös lasten pahoinpitelystä ja virkamiehen vastustamisesta pidätystilanteessa, mutta nuo syytteet hylättiin oikeudessa.

40-vuotias Solo pelasi urallaan 202 ottelua Yhdysvaltain naisten maajoukkueessa ja voitti niistä 153. Hän kirjasi maalinsa suulla ennätykselliset 102 nollapeliä.

Solo voitti maailmanmestaruuden kahdesti ja oli kahdesti voittamassa olympialaisten jalkapalloturnausta.

Huhtikuun lopussa hän pyysi itse, ettei häntä nimitettäisi vielä Yhdysvaltojen kansalliseen jalkapallon kunniagalleriaan. Solo halusi ensin selvittää alkoholiongelmansa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut