Viime kauden ratkaisevan finaalipelin hattutemppusankari Anni-Elina Luotonen jatkaa MuSassa

Mestaruusvuosien onnistuja nousi myös maajoukkueeseen viime kaudella.

Anni-Elina Luotonen jatkaa MuSassa.

26.7. 15:57

Naisten futsal-liigan kaksi kertaa peräkkäin voittanut MuSa on aloittanut ensi kauden joukkueen julkistamisen. Jo aikaisemmin julkaistuja sopimuksia ovat maalivahdit Siiri Lilja ja Martta Perälä. Nyt ilmoitettiin ensimmäisen kenttäpelaajan jatkosta. Hän on maajoukkuekuvioihin asti noussut Anni-Elina Luotonen.

Viime kaudella Luotonen iski ratkaisevassa finaalipelissä Torniossa hattutempun. Runkosarjassa Luotonen on pelannut MuSaFutsalin paidassa 86 ottelussa, joissa on syntynyt tehot 43+29=72.

Luotonen nousi viime kaudella mukaan myös maajoukkueympyröihin ja oli syyskuussa 2021 pelaamassa ensimmäiset maaottelunsa. Lokakuun EM-karsintajoukkueesta hän putosi aivan viime hetkillä. Hän oli myös juhannuksena maajoukkueen mukana Kroatiassa FutsalWeek-turnauksessa. Luotonen teki siellä maalin Ruotsi-ottelussa.

Luotosen päätös jatkaa Porissa oli hänen omien sanojensa mukaan loppujen lopuksi aika helppo päätös. Hänen mukaansa ainoa tavoite joukkueella on kolmannen peräkkäisen mestaruuden tavoitteleminen.

”Ei oikeastaan voi sen alemmas tavoitetta asettaa. Kyllä usko on kova joukkueeseen”, Luotonen kertoo seuran kotisivuilla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut