Jonne Koski putosi kiipeilyseinältä leikkauspöydälle mutta raivasi silti tiensä takaisin huipulle – CrossFit Gamesin rahapotti kasvoi suuremmaksi kuin koskaan aikaisemmin

Porista kotoisin oleva 27-vuotias crossfit-tähti taistelee rankan lajin maailmankuninkuudesta jo kahdeksatta kertaa. Kosken paras saavutus on tähän mennessä kuudes sija. Voittajalle on luvassa maukas 310 000 dollarin potti, ja viimeinenkin eli 40:s saa vielä 2 250 dollaria. Kaikkiaan rahaa on pelissä enemmän kuin koskaan CrossFit Gamesin historiassa: peräti 2,845 miljoonaa dollaria.

Jonne Koski osallistui crossfitin ”MM-kisoihin” eli CrossFit Gamesiin ensimmäisen kerran jo 19-vuotiaana. Tämä kuva on parin vuoden takaa, jolloin kisattiin poikkeuksellisesti etänä, kiitos koronaviruspandemian. Koski hikoili omat pisteensä silloin Porissa ja sijoittui seitsemänneksi.

27.7. 7:00

Peg-board on yksi parhaimmista ja hauskimmista tavoista treenata vetävää voimaa, kerrotaan erään verkkokaupan tuotekuvauksessa.

Porilaislähtöinen Jonne Koski koki kuitenkin kaikkea muuta kuin hauskan hetken, kun putosi moiselta kiipeilyseinältä noin kolmen metrin korkeudesta alas.

”Tipuin betonilattialle ja otin kädelläni vastaan”, olkapäänsä loukannut Koski muistelee.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut