L-S: Majuttarien pelinjohtaja siirtyy ensi kaudeksi Rauman Feraan

Feran nykyinen pelinjohtaja Erno Tuomainen ei jatka Raumalla ensi kaudella.

Jyrki Pellonperän kotipesä vaihtuu ensi kaudeksi Kankaanpäästä Raumalle, uutisoi Länsi-Suomi.

24.7. 12:28

Kankaanpään Mailajunioreiden pelinjohtaja Jyrki Pellonperä siirtyy ensi kaudeksi superpesisseura Rauman Feran peräsimeen, kertoo Länsi-Suomi-lehti.

Länsi-Suomen tietojen mukaan Feran nykyinen pelinjohtaja Erno Tuomainen ei jatka seuran viuhkamiehenä ensi kaudella. Toista kauttaan Raumalla viettävä Tuomainen ei käytä ensi kauden mittaista optiovuottaan siviilielämänsä siirryttyä Seinäjoelle.

Tuomaisen puoliso, Lapuan Virkiässä pitkään ja menestyksekkäästi pelannut Maaret Ahonen sai työpaikan opettajana Porista, mutta sittemmin Ahosen työkuviot vaihtuivat Seinäjoelle. Tämä vaikutti myös Tuomaisen jatkosuunnitelmiin.

”Koen, että tämä oli oma päätökseni. Seura olisi halunnut minut pitää. Tai ainakin ymmärsin, että he olisivat halunneet”, Tuomainen kommentoi Länsi-Suomelle.

Pellonperän sopimus raumalaisseuran peräsimessä on lehden mukaan 2+1- vuotinen. Feran puheenjohtaja Hannu Toivonen ei kuitenkaan vielä vahvistanut pelinjohtajan uutta nimeä. Pesäpallossa on tapana uutisoida seurasiirroista vasta kauden päätyttyä.

”Sen verran voin kommentoida, että asiat ovat järjestyksessä. Ei meillä ole huolta huomisesta”, totesi Toivonen.

Pellonperä on toiminut kankaanpääläisjoukkueen pelinjohtajana kaudesta 2019 saakka. Näiden vuosien aikana Majuttaret on selvittänyt tiensä kahdesti Ykköspesiksen pudotuspelivaiheeseen.

Kaudella 2018 Pellonperä toimi Pesäkarhujen kakkospelinjohtajana. Ykköspesiksessä on ollut viuhkassa Mailajunioreiden lisäksi myös Pöytyän Urheilijoissa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut