Pori Bears taipui junioripuolen yhteistyöseuralleen

Tampere Saints vei kotivoiton Pori Bearsista lauantaina.

Dominic Olney oli Bearsin tehokkain pelaaja vierasottelussa lauantaina.

23.7. 20:30

Tampere Saints–Pori Bears 41–20

Pori Bears taipui kauden toisessakin pelissään, kun Tampere Saints oli porilaisia vahvempi 41–20 (34–12)-lukemin. Kamppailu oli neljän joukkueen sarjan jumbofinaali.

Bearsin touchdowneista kaksi teki Dominic Olney aivan ensimmäisen neljänneksen loppuhetkillä, kun hän löysi väylän tamperelaispuolustuksen keskeltä. Porilaisjoukkueen irlantilaisvahvistus toisti mainion juoksunsa myös ennen taukoa.

Viimeisen neljänneksen lopussa Olneyn tarkka syöttö Konsta Nurmelalle kavensi vielä lukemia yhden touchdownin verran. Lisäpisteyrityksessä onnistui Romello Herbin, kun Eetu Valtonen onnistui blokkipelillään tasoittamaan Herbinin tietä maalialueelle.

Voittajasta ei jäänyt epäselvyyttä. Porilaisten kausi jatkuu seuraavaksi sunnuntaina 31. heinäkuuta vierasottelulla Vaasa Royalsia vastaan.

Bearsin puheenjohtaja Joni Kotro kertoi aiemmin Satakunnan Kansalle, että Saints ja Bears yhdistivät voimansa U15- ja U17-ikäluokissa.

Edustusjoukkueiden kauden ensimmäinen kohtaaminen meni tamperelaisten nimiin.

”Ei ole ensimmäinen kausi, kun mennään pienellä miehistöllä. Peliaikaa kertyy, mutta väen vähyys alkaa näkyä väkisinkin. Minulla on puolustuksessa ollut iso rooli, mutta jos on nälkää palloon, se otetaan kiinni, minne ikinä se tuleekaan”, Kotro kertoi Ruudun haastattelussa.

”Jätkät ovat aika poikki, tästä lähdetään heti keskittymään seuraavaan kivenkovaan peliin Royalsia vastaan.”

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut