FC Jazz nousi voittoon kärkipään kamppailussa – Firmino osui jälleen kerran

Porilaisjoukkue sai otteluun karmean alun, mutta lopputulos oli positiivinen.

Firmino on tehnyt jo 15 maalia jalkapallon miesten Kakkosessa tällä kaudella.

17.7. 17:48

FC Jazz on ottanut jo neljännen peräkkäisen voittonsa jalkapallon miesten Kakkosen B-lohkossa, jonka sarjataulukossa se on nyt kolmantena.

Porilaiset kiipesivät taulukossa yhden sijan pudottamalla sunnuntaisen vastustajansa Tampere Unitedin nelossijalle, vaikka pelin alku oli FC Jazzin kannalta epäonninen.

Kotijoukkue United potkaisi pallon Jazzin alueelle, jossa tapahtui erotuomarin mukaan käsivirhe. Pallo vietiin pilkulle jo 9. peliminuutilla, ja Dragomir Alexandru-Iulian aavisti samaan suuntaan kuin keskiviikon MuSa-ottelussa, mutta tällä kertaa tamperelaisten Roope Koistiainen sijoittikin pelivälineen toiseen kulmaan.

Porilaisjoukkue sai kuitenkin taisteltua pelin tasoihin jo avausjaksolla, kiitos tähtihyökkääjä Firminon yllättävän ja tarkan laukauksen alakulmaan ohi TamU-vahti Antti Kuusisen käsien.

Brasilialaishyökkääjä Firmino johtaa miesten Kakkosen maalipörssiä, ja sunnuntainen osuma oli hänelle jo 15:s tällä kaudella.

Firmino oli avainasemassa myös toisella jaksolla, kun hän antoi mainion syötön FC Jazzin toiselle maalipyssylle Impton Söderlundille, joka viimeisteli hallitusti pallon suoraan syötöstä kotijoukkueen verkkoon.

Peli päättyi Jazzin 2–1 (1–1) -voittoon. Kyseessä oli TamU:n ensimmäinen kotitappio tällä kaudella.

FC Jazzilla on nyt 23 pistettä, kun B-lohkon kärjessä ovat 24 pisteen Ilves-Kissat ja HJK Klubi 04.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut