Feralle tappio pitkän kaavan pelissä – oma kasvatti vastustajana pääsi kuittamaan Rauman-visiitin

Fera hallitsi ottelun alkupuolta, mutta taipui lopulta kotiutuslyöntikilpailussa.

Feran lukkari Ilona Hakoniemi hieman loukkaantui paikallispelissä tiistaina, mutta pystyi pelaamaan Vaasassa perjantaina. Hän löi avausjakson viimeisen juoksun.

15.7. 21:01

Rauman Feran tämän kauden 16 pelistä vain kuusi on päättynyt kahteen jaksoon. Pesäkarhuille ja Kirittärille raumalaiset ovat hävinneet suoraan yhteensä kolme kertaa, kun taas Mailattaret kerran ja Roihuttaret kahdesti ovat jääneet Feran kanssa pisteittä.

Loput ottelut ovat päättyneet supervuorossa tai kotiutuslyöntikilpailussa, joten perjantainen visiitti Mailattarien vieraaksi Vaasaan ei päässyt yllättämään.

Fera taipui lopulta 1–2 (6–3, 1–3, 1–1, 1–2) -lukemin.

Avausjakson raumalaiset ratkaisivat viimeisessä vuoroparissa, johon lähdettiin tasatilanteesta 3–3. Meea Lehtisen, Julia Ruohon ja Ilona Hakoniemen lyönneillä Fera nappasi jaksovoiton. Lehtinen löi myös Feran toisen jakson ainoan juoksun.

Hakoniemi pelasi paikallispelin kolhunsa jälkeen numerolla yhdeksän.

Mailattaret nappasi Raumalta kotoisin olevan lukkarinsa Venla Tanhuan johdolla voiton pitkän kaavan mukaan. Kotiutuslyönneissä vaasalaiset onnistuivat kahdesti, kun taas Feran ainoan juoksun löi Iida Lomppi ja toi Hulda Alanen.

Feran kasvatti Tanhua oli siirretty numerolta kaksi numeroksi seitsemän. Feraa vastaan hän toi yhden juoksun ja onnistui kärkilyönneissään neljästi viidestä yrityksestä.

Sarjan vahvasti aloittanut Mailattaret paranteli asemiaan pudotuspelipaikan tavoittelussa. Fera puolestaan sai pisteen kamppailussaan sarjan viidennestä sijasta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut